Jednom stiglo 14 kazni od po 500 evra: Hrvatski ribari dobili prve kazne od Slovenije

Ribar Makovac ne namerava da plati dobijene kazne, već će ih on i njegova supruga proslediti nadležnom Ministarstvu poljoprivrede

  • 12
Piranski zaliv, evri Foto: Wikipedia/Rude, pixabay.com

Hrvatskim ribarima iz Piranskog zaliva stigle prve kazne zbog kršenja linije razgraničenja između Slovenije i Hrvatske utvrđene odlukom arbitražog suda.

Ne može da se pomiri sa činjenicom da sada živi u Hrvatskoj: Joško je najtužniji čovek nakon presude o Piranskom zalivu (FOTO)

Među kažnjenima je i ribar Diego Makovac, koji je 2013. godine dobio nagradu Ponos Hrvatske za pomaganje putnicima pri evakuaciji broda Kosta Konkordija.

Portal 24 sata piše da je Makovac sa suprugom od Slovenije dobio 14 kazni od po 500 evra.

Makovac ne namerava da plati dobijene kazne, već će ih on i njegova supruga proslediti nadležnom Ministarstvu poljoprivrede, kako im je i objašnjeno da treba da postupe u slučaju kažnjavanja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    29. januar 2018 | 15:24

    Ako je mislio da ce neplacanje kazni proci bez daljnjih posledica...grdno se prevario!? Neka krene negde na put,pa ce videti sa kim se zakacio!!!

  • baba jaga

    29. januar 2018 | 15:01

    Evo vam ga. Zašto vučete mačka za rep? Ko vas je slao baš tamo da ribarite?

  • Dend

    29. januar 2018 | 19:01

    Sa koje tacke gledista nam EU postavlja uslove oko odnosa sa susedima kad ne moze da resi ovakav problem ? Gde mi srljamo za "sakom" € i dokle cemo dogurati ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA