Tukli su flašama, stolicama, sekli noževima, a na kraju i oružje potegli: Uhapšen jedan od osumnjičenih za pokušaj ubistva policajca iz Sremske Mitrovice (FOTO)

Za Živanom Dragojlovićem raspisana je međunarodna poternica posle tuče 11. decembra prošle godine, kada je više osoba, pretuklo policajca Vladimira Nedeljkovića i zatvorskog čuvara Miroslava Manjoša

  • 11

Inspektori Uprave za organizovani i teški kriminalitet Republike Srpske uhapsili su u Banjaluci državljanina Srbije Živana Dragojlovića (30) za kojim je raspisana međunarodna poternica zbog pokušaja teškog ubistva policajca Vladimira Nedeljkovića i prebijanje zatvorskog čuvara Miroslava Manjoša u kafiću "Palata" u Sremskoj Mitrovici.

Novi detalji kafanskog obračuna u Sremskoj Mitrovici: Moto-banda terorisala zatvorskog čuvara, odsekli mu i uvo?

Krvava tuča dogodila se 11. decembra prošle godine, kada je više osoba, mahom lokalnih kriminalaca, brutalno pretuklo Nedeljkovića i njegovog prijatelja Manjoša, koje su tukli flašama, stolicama, sekli ih noževima po licu, da bi na kraju i pucali prema njima. Hici su ispaljeni iz dva različita pištolja, a od rikošeta su pogođeni policajac i dve devojke koja se zatekle u kafiću.

Živan Dragojlović/Foto: Facebook

- Begunac je lociran i uhapšen oko 13 časova. Trenutno se nalazi na kriminalističkoj obradi, nakon koje će biti sproveden u Sud BiH u Sarajevu koji će odlučivati o ekstradicionom pritvoru - navode u MUP RS.

Zbog istog slučaja 23. januara u Banjaluci su, takođe po poternici, uhapšeni Vlatko Tojagić (39) i Bojan Pavlović (29) iz Sremske Mitrovice.

- Radi se o pripadnicma organizovane kriminalne grupe koja je ispoljavala bezobzirno nasilje u izvršenju krivičnih dela u kojima nisu prezali ni od potezanja vatrenog oružja - rekao je izvor iz MUP RS.

Daljinac

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belfagor

    4. februar 2018 | 09:52

    Nije mi jasno zašto kriminalci vole da ističu da su vernici kad oni predstavljaju sve ono suprotno što vera propoveda. Možda misle da će im gresi biti oprošteni i da njihova deca neće ispaštati. E pa neće moći. Vera je u srcu, a ne na tetovažama, zlatnim krstovima i prilozima crkvi. Bog ne prašta zbog para koje delite, a prethodno ste oteli od drugih.

  • Jeretik

    3. februar 2018 | 22:08

    U ex drzavi , kriminalisticka obrada bi pocela brijanjem na suvo i brisanjem tetovaza smirglom . Na novoj slici bi bio ko devojcica , a tako bi se i ponasao .

  • Ljuba

    3. februar 2018 | 19:42

    Čudo da on to uradi. Uopšte ne liči na nekog takvog. A i pudlica mu je slatka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA