Da li je plač bebe smetao monstrumu koji je nasmrt pretukao bebu? Majka tokom privođenja nije pokazala nijednu emociju (FOTO) (VIDEO)

Osumnjičena majka poslednjih godina živela je u kući koja joj je pripala nakon majčine smrti, a svađe sa očuhom su, tvrde komšije, bile skoro svakodnevne

  • 16

Šok i neverica zavladali su u Crnoj Gori nakon vesti da je petnaestomesečni P.J. preminuo u ponedeljak u Dečijoj bolnici u Podgorici, od posledica brutalnih batina koje mu je, kako se sumnja, dan ranije nanio očuh, 28-godišnji Nermin Šišić iz Tuzle.

Slučaj koji je šokirao Crnu Goru: Ovo su monstrumi koji su osumnjičeni da su tukli bebu koja je na kraju umrla (FOTO)

Osim Šišića, osumnjičenog za ubistvo deteta, podgorička policija uhapsila je i dečakovu majku - 34-godišnju Jelenu Jovović zbog krivičnog dela "kršenje porodičnih obaveza".

Policija sumnja da Šišiću to nije bio prvi put da digne ruku na dete, pišu "Vijesti".

- N.Š. u dužem periodu fizički zlostavljao maloletno dete staro petnaest meseci, sina nevenčane supruge J.J, te da je J.J. tom prilikom zanemarila svoje zakonom propisane porodične obaveze - saopšteno je iz Uprave policije.

Foto: e-stock.us/Petar Jovanovic

Dečak je u bolnicu primljen bez znakova života s teškim povredama glave, a slučaj su policiji prijavili lekari Hitne pomoći, nakon što su konstatovali da dete po telu ima vidljive tragove nasilja. Majka i očuh odmah su privedeni, ali nisu hteli da pričaju o zločinu.

Na licu majke, tokom privođenja kod dežurnog tužioca, emocija skoro da nije bilo. Emocije nije skrivala njihova prva komšinica.

- Žao mi je to dete, bio je mali presladak, baš mi ga je žao ali nisu za svakoga ni deca - rekla je komšinica Nada.

I koliko god jezivo deluje samo ubistvo deteta, još jeziviji je motiv koji se naslućuje a to je da je očuhu smetao dečakov plač.

- Ja sam njega čula da je plakao, a posle toga utiša se, posle se nikako dete nije čulo celi dan jer nas samo pregrada deli - priča Nada.

Osumnjičena majka poslednjih godina živela je u kući koja joj je pripala nakon majčine smrti, a svađe sa očuhom su, tvrde komšije, bile skoro svakodnevne.

- Teško je živela, preko prozora sam joj davala i krompir i jaje da mu dadne jogurt, eto tako šta je dalje radila, čak smo zvali onu Banku hrane da joj pomogne. Ona to kad je ovaj došao valjda nije ni tražila - kaže Nada.

ŠIŠIĆ I NJEGOVA ZLODELA

Dečakov očuh uselio se u njihov dom u septembru prošle godine. Po dolasku iz Tuzle radio je kao građevinski radnik, a iz policije "Vijesti" saznaju da je i u rodnom gradu poznat po dužem spisku krivičnih ela - počev od teških krađa do pokušaja ubistva.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Kako je objavio "CdM", Šišić je već jednom bio iza brave zbog sumnje da je 15. aprila prošle godine pucao prema jednom mladiću kojeg, srećom, nije pogodio. Pucnjava je, međutim, tada bila tek jedan od razloga što je ovaj Tuzlanin poslat iza brave.

Sumnja se da je tog dana, oko ponoći, na lokaciji Vidikovac na tuzlanskom brdu Ilinčica, prvo verbalno napao mladića koji je tu došao automobilom, a zatim ga udario drškom pištolja po glavi. On je, takođe, 2009. godine opljačkao kancelariju tuzlanskog advokata. Dve godine nakon toga, Šišić je teško ranjen u pucnjavi za koju niko nije odgovarao. Naime, Tuzlanin je tada policiji kazao da je reč o nesrećnom slučaju kada ga je pucnjem iz pištolja slučajno dok su razgledali oružje pogodio poznanik.

Za ubistvo 15-mesečnog dečaka preti mu kazna do 40 godina, dok majka može biti osuđena do osam godina robije.

Pogledajte video:

VIDEO: Beba ostavljena u parku - Baby left in park prank

(Telegraf.rs / L.C.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Verica

    6. februar 2018 | 22:43

    Smrtna kazna za majku i za njega naravno. Dno dokle smo stigli, sramota nije pokazala emocije.

  • Ivy

    6. februar 2018 | 16:52

    Ovakve i njima slicne "na sred Terazija" pa neka im narod sudi!

  • Covek

    6. februar 2018 | 16:26

    Господе,прими у Божје царство невину дечју душицу,казни злочинце вечитом патњом!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA