≫ 

Cela bivša Juga plače za Nebojšem Glogovcem: Svi mediji iz regiona preneli tužnu vest o smrti našeg velikog glumca (FOTO)

Glumčeva prerana smrt potresla je ceo region

  • 3

Glumac Nebojša Glogovac preminuo je danas u Beogradu u 49. godini. Ostaće poznat po brojnim ulogama na filmu, televiziji i u pozorištu za koje je dobio domaća i međunarodna priznanja. Ostavio je trag kako u Srbiji, tako i na prostoru cele bivše Jugoslavije.

Marko je bio pun života! A onda je pre 2 godine primetio običnu tačkicu na stopalu. Danas se bori za život

Rođen je 30. avgusta, 1969. u Trebinju, u porodici sveštenika Milovana i krojačice Milene Glogovac.

Glogovac je pre desetak dana hitno primljen u Institut za onkologiju, a tada su mediji pisali da je glumac teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno.

Printskrin: Avaz.ba

Prvu ulogu ostvario je u seriji "Bolji život", u kojem igrao školskog druga Slobodana Bobe Popadića. Posle srednje škole, upisuje studije psihologije na Filozofskom fakultetu, a nakon dve godine prelazi na Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Vladimira Jevtovića.

Vest o smrti velikog glumca i čoveka preneli su svi mediji iz regiona, što je još jedan pokazatelj koliko je bio cenjen među svim narodima u regionu.

Portal "Index" je na svojoj naslovnoj strani stavio vest o smrti srpskog glumca sa crno-belom fotografijom.

Printskrin: Index.hr

"UMRO JEDAN OD NAJPOZNATIJIH I NAJTALENTIRANIJIH SRPSKIH GLUMACA: Prije samo 10 dana saznalo se da je bolestan. Pamtit ćemo ga po briljatnim ulogama", naslov je "Jutranjeg lista" iz Hrvatske, koji je na svojoj naslovnoj strani portala stavio ovu tužnu vest.

Portal "24sata.hr" konstatuje da nas je napustio veliki glumac i da je bolest bila jača od Nebojše Glogovca.

Printskrin: Jutranji list

Podgoričke "Vijesti" stavile su na svojoj naslovnoj strani tužnu vest iz Beograda.

Portali iz BiH, takođe su preneli vest o smrti našeg glumca, i tekst su stavili u glavne vesti.

Printskrin: Klix.ba

U komentarima čitaoci svih portala sa žaljenjem su izjavili saučešće glumčevoj porodici i prijateljima, i svi se slažu u jednoj stvari - da nas je napustio još jedan veliki čovek i umetnik.

Printskrin: Vijesti.me

VIDEO: Nebojša Glogovac - mini predstava na Marakani pred Crvena zvezda - Arsenal

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    9. februar 2018 | 11:18

    Ljudi pa dokle cemo da da zmurimo na ovo sve.Pa tek cemo umirati Sta su nam uradila.Toliko osiromasenog uranijuma su bacili na Nas.Svi to znamo ali cutimo.Moramo ih tuziti zbog toga.Mora neko odgovarati zbog toga.Ova nasa elita na vlasti samo cuti.Moramo se uozbiljiti ,udruziti inace nece Nas biti.Vecna ti Slava SRBENDO.Pocivaj u miru

  • Roki

    9. februar 2018 | 14:09

    Kako nebi plakali na ovakve likove koji se jedanput radjaju. Sve sto je dobro, bog uzima sebi a nas ostavlja da likujemo. Pocivaj u miru legendo i nek te Andjeli cuvaju.

  • Prvi Hrvatski Redarstvenik

    9. februar 2018 | 17:23

    Veliki glumac-umjetnik.Zbogom i do viđenja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA