Brutalan pokušaj silovanja: Devojci glavu udarao o zid, a potom je pesnicama navalio na nju da bi je prisilio na seks

Pretučena devojka je imala brojne povrede po glavi i telu

  • 4

Mlada devojka iz Štipa, na istoku Makedonije, K. D. (18) preživela je sinoć pravi horor. Nju je u 4 sata ujutro pokušao da siluje D. N. (40), ali je nakon dobijenih batina devojka uspela da pobegne i siledžiju prijavi policiji.

Muž saznao da ga žena vara, pa pozvao njenog ljubavnika: Bosanka dobila batine od obojice, udarali je nemilosrdno po glavi!

Prema izveštaju policije, D. N. je prisilio devojku da dođe kod njega. Slao joj je SMS poruke u kojima joj je zapretio da će, ako ne dođe kod njega, on doći kod njenih roditelja i napraviti ozbiljan problem. Da bi zaštitila roditelje od mogućeg skandala, nakon dobijenih pretnji devojka je pristala da ode u kuću kod nasilnika. Čim je prešla prag, D. N. je navalio na nju pokušavajući na silu da je natera na seks.

Kada u tome nije uspeo, uhvatio je devojku za glavu i besno počeo da je udara o zid, a potom joj je sa pesnicama naneo više povreda po glavi i telu. Uprkos brojnim povredama, K. D. je uspela da se otrgne od nasilnika i pobegne. Odmah je odjurila u policiju i prijavila ga.

Foto: Pixabay

- Uviđaj na mestu događaja su izvršili policijski službenici SUP Štip. Osumnjičeni je lišen slobode i zadržan u policijskoj stanici radi daljeg postupanja izjavila je Gordana Panajotova, portparol SUP Štip.

Lekari u kliničkoj bolnici koji su pregledali K. D. konstatovali su da je pretučena devojka imala brojne povrede po glavi i telu. Nakon dokumentovanja celog slučaja, policija će podneti krivičnu prijavu protiv D. N. zbog pokušaja silovanja i nanošenja telesnih povreda.

Daljinac

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raonis

    13. februar 2018 | 09:10

    Da bi postedila roditelje neprijatnosti? Pa ima li sta u glavi kad ide sama u kucu covjeka koji prijeti, sta je ocekivala da ce da uradi? Svakakvih manijaka i psihopata ima, a opet mnoge djevojke postupaju naivno.

  • Sergej

    13. februar 2018 | 08:27

    I?prvo pitanje policije..."jel'zid mnogo ostecen?"

  • Н. С

    14. februar 2018 | 11:11

    Зар неко са 18 година, у 4 сата ујутру не би требало да спава, а не да се дописује. Па шта је мислила да је зове, да провери сат?. Сад није обрукала родитеље?. Ако можете поштедите нас оваквих текстова. Имамо ми овде довољно.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA