Muškarac ubio suprugu pred decom: Nožem je ubadao, a kad je video da daje znake života - uzeo je čekić i udarao je po glavi!

Nakon što je ubio suprugu B. A. se popeo na krov porodične kuće i skočio na glavu

  • 3

Muškarac u Kočanima je posle porodične rasprave ubio suprugu pred decom, pa izvršio samoubistvo, saopštili su danas makedonska policija i tužilaštvo.

Horor u Crnoj Gori: Majka i ćerka pronađene mrtve u Beranama

Kako navodi Tužilaštvo, 54-godišnji B. A. je noćas, tri sata posle ponoći, nekoliko puta nožem ranio suprugu L.A. (44), a kada je video da daje znake života uzeo je čekić i nekoliko puta je udario u glavuSvedoci ubistva su bila i deca, kćerka i sin, koji su pobegli kod komšije.

Taj slučaj nasilja je policiji u 3.10 telefonom prijavila dvadesetdvogodišnja kćerka, koja je i sama povređena kada je pokušala da pomogne majci.

Nakon što je ubio suprugu B. A. se popeo na krov porodične kuće i skočio na glavu kada je došla policija i na mestu preminuo.

Policija je povređenu ženu i kćerku odvela u bolnicu, gde je majka preminula.

(Telegraf.rs/Beta)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krsta.

    15. februar 2018 | 14:31

    Ludak

  • Malo sutra

    15. februar 2018 | 15:31

    Pa zar mu nije bilo jednostavnije, a i manje bi krsio krivicni Zakon da je odmah skocio na glavu. Ovi muskarci uopste nisu racionalni, a svako im kriv.

  • Deki

    17. februar 2018 | 01:05

    Smrad.. Što odmah nije skočio.. Ubi ženu, majku svoje dece..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA