Koliko tačno zarađuje Milo Đukanović i šta sve poseduje od imovine? (PLATA, FIRMA, STAN, AUTOMOBIL, PLAC)

Predsednik je i Košarkaškog saveza Crne Gore u kome ne prima nadoknadu

  • 19

Milo Ðukanović, aktuelni lider vladajuće DPS i najverovatnije ponovo kandidat za predsednika Crne Gore na izborima u aprilu, prijavio je novi radni angažman u svojoj firmi d.o.o. Kapital invest, gde je, kako je naveo, savetnik za ekonomsko-finansijske projekte.

Evo ko je Eduard Širokov, čovek koji je hteo da likvidira Mila Đukanovića (FOTO) (VIDEO)

Ðukanović je to naveo u podacima o imovinskoj karti dostavljenim Agenciji za sprečavanje korupcije ASK godinu po prestanku funkcije, piše Dan i tvrdi da on Agenciji nije dozvolio da prekontroliše njegove eventualne bankarske račune i moguće poreklo novca.

Prema zvaničnim podacima, Ðukanović prima platu samo u d.o.o. Kapital invest gde mesečno zarađuje 1.500 evra. Predsednik je i Košarkaškog saveza Crne Gore u kome ne prima nadoknadu.

On je stoprocentni vlasnik firme Kapital invest, polovine firme Global Montenegro, kao i 25 odsto akcija Univerzitasa, u okviru kojeg radi Univerzitet Donja Gorica (UDG).

Prema imovinskom kartonu Ðukanovića, firma Global Montenegro poseduje zemljište u Budvi površine 20.130 metara kvadratnih koje je pod hipotekom.

Za Ðukanovićevu firmu Kapital invest nema podataka o nekretninama, a u njenom vlasništvu je automobil marke audi A6. Ðukanović je vlasnik stana od 187 metara kvadratnih u Podgorici.

Na njegovo ime vode se i ruševine objekata od 30, odnosno 40 metara kvadratnih koje je kupio u Nikšiću.

Ðukanović poseduje i pašnjak 5. klase u katastarskoj opštini Kočani, veličine 440 kvadrata. Osim tog pašnjaka, poseduje još dva od 805 i 243 kvadrata, takođe, u Kočanima.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vidji...

    19. februar 2018 | 12:00

    A što će mu više, kada ima privatnu državu...??

  • ....

    19. februar 2018 | 11:51

    Predlažem da se oformi fond za pomoć dotičnom....

  • Drayver

    19. februar 2018 | 11:59

    pa ovaj biznismen presjednik premijer ili sta li je vec poseduje kolekciju satova koja je bar nekoliko puta vrednija od svega pobrojanog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA