≫ 

Bosonoga hodala po snegu, a kada su joj kupilii čizme - nije htela da ih uzme! Bosanci se razbesneli: Sramota, golim nogama skuplja pare (VIDEO)

Oskudno obučena, bez cipela i čarapa jedna žena je viđena kako hoda ulicama okovanim snegom u Živinicama, na minus 10 stepeni

  • 3

Na gradskim ulicama svakodnevno možemo da vidimo osobe koje s decom u naručju prose za mleko, hleb… a neretko se dešava da je samo reč o prevarantima koji na takav način dolaze do lake zarade. Da prosjačenje u BiH predstavlja unosan biznis odavno je poznato, piše tuzlanski.ba, a to pokazuje i još jedan video.

Video je ženu da prosi i uradio nešto najjače: Ko god da si, bravo, kralju! Srbija je ponosna! (VIDEO)

Oskudno obučena, bez cipela i čarapa jedna žena je viđena kako hoda ulicama okovanim snegom u Živinicama i na minus 10 stepeni.

Jedan od sugrađana odlučio je da joj pomogne. Pošto joj je ponudio kupovinu toplih čizama i na šta je ona i pristala, muškarac je otišao do obližnje radnje i kupio čizme. Po povratku, on je ženi ponudi da ih obuje, ali prosjakinja u njih nije želela ni da pogleda.

Sve je snimio i postavio na Fejsbuk, a reakcije korisnika ove društvene mreže bile su sasvim očekivane.

- Neće da uzme jer na bosim nogama skuplja pare, ovo je čist dokaz da je prosjačenje biznis, hoda bosa da bi se narod smilovao - neki su od komentara.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zdravko

    27. februar 2018 | 08:25

    Ajd ti hodaj bos ba -10 Pa skupi para koliko os.

  • BELGRADE

    27. februar 2018 | 10:43

    Ima ta i bolje cipele od njega,verovatno i sve uslove...Ali jasno je kao dan.Ima takvih pun Beograd.Jadna baka prosi u Knez Mihailovoj a onda ode u svoju toplu kuću na Dorćolu.Provalili su je neki i pisali o tome.Imate na internetu

  • Sokol

    28. februar 2018 | 21:43

    Sta reci Covjeku zao Zena stara itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA