≫ 

Tragedija u Skoplju: Unuka se otrgla baki iz ruku i pala kroz polomljen prozor zgrade

Stanari i komšije u zgradi gde se desila tragedija su još uvek u šoku

  • 3

Pad sa visine od svega 2,5 metara bio je koban za 14-mesečnu devojčicu iz skopskog naselja Čair, čije ime policija nije sopštila. Sa slomljenom lobanjom i krvarenjem u mozgu ona je hitno bila prebačena u jednu privatnu skopsku bolnicu, ali uprkos svim naporima, lekari nisu uspeli da joj spasu život.

Emilija je ostala invalid zbog mobilnog telefona: Ispovest žene koju je SMS poruka umalo odvela u smrt!

Nesvakidašnja nesreća u kojoj je pogunula devojčica dogodila se juče poslepodne uzgradi koja se nalazi u ulici Arhiepiskop Dositej u skopskom naselju Čair.

Devojčica je bila u gostima kod debe i babe. Negde oko 16.30 časova baka je sa unukom krenula napolje. Pošto lift u zgradu duže vreme ne radi, oni su sa sedmog sprata peške krenuli dole.

Kada su bili na jednom od međuspratova blizu prizemlja, devojčica se u jednom trenutku iznenada otrgla iz ruku bake i kroz polomljen prozor na međuspratu pala na pločnik ispred ulaza zgrade.

Printskrin: Youtube/TV Sitel

Povrede su bile toliko teške da lekari nisu uspeli da joj spasu život.

Spekulisalo se da je baka isputila svoju unuku, ali su iz policije i tužilaštva saopštili da se radilo o nesrećnom slučaju, jer se devojčica otrgla iz ruku bake, i zato nema elemenata za krivično delo.

Stanari i komšije u zgradi gde se desila tragedija su još uvek u šoku. Kažu da su deda i baka dobri ljudi, a da je njihova unuka bila veoma lepa, mila i nestašna devojčica.

Printskrin: Youtube/TV Sitel

Žitelje zgrade brine što lift mesecima ne radi i što skoro na svakom međuspratu ima polomljenih stakala, koja su potencijalna pretnja za sve njih i njihovu decu.

Oni se pitaju zar je trebala da se desi tragedija da počne da se skuplja novac za nova stakla i rešavanje stanbenih problema.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srboljub

    8. mart 2018 | 07:53

    Koji košmar? Dede i babe? Uništeni životi u trenu. Jadni ljudi, jadno dete. Užas.

  • Lea

    8. mart 2018 | 07:38

    I da je ispustila nije krivicno delo, ustvari nema razlike izmedju toga i to sto se otrgla. Takodje, deca najcesce nastradaju kad ih babe cuvaju. Zato se i kaze - da su deca za babe, babe bi ih radjale.

  • Ljubica

    8. mart 2018 | 06:48

    Jadno dete i sta sada kako baka da nastavi zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA