≫ 

Drama na omiljenoj plaži u Splitu: Muškarac pretio da će sve da raznese bombom

- Primili smo poziv muške osobe, oko 15 sati, koja je kazala da se nalazi u praznom ugostiteljskom objektu na području Firula, te da će da aktivira eksplozivnu napravu - rekli su u splitskoj policiji

  • 5

Prava drama odvijala se na plaži na Firulama u Splitu, zbog dojave o eksplozivnoj napravi koju trenutno proverava hrvatska policija. Prema poslednjim informacijama, muškarac koji je pretio da će se razneti bombom se predao policiji.

Eksplozija u Splitu: Muškarac se razneo bombom u hodniku zgrade

Oni su ispraznili plažu i pregovaraju sa muškarcem koji se nalazi u kafiću. U lokalu se nalazio sam.

- Primili smo poziv muške osobe, oko 15 sati, koja je kazala da se nalazi u praznom ugostiteljskom objektu na području Firula, te da će da aktivira eksplozivnu napravu - rekli su u splitskoj policiji.

Policija je evaukisala sve građane u okolini, preneo je 24sata.hr.

Firule su jedna od najpopularnijih splitskih plaža i omiljeno mesto Splićana za šetnje, pa bi u slučaju da je eksplozivna naprava zaista postavljena, u opasnosti bio veliki broj građana.

OČAJNIČKI ČIN

- U kafiću sam. Zatvorio sam se. Minirao sam sebe i objekat. Ostaću unutra dok se ne maknu ovi kriminalci i ne sruši njihov lokal. Imam rešenje Visokog upravnog suda u Zagrebu s kojim mogu da obrišem gu..cu. Oni i dalje rade na mom lokalu, ne j**u pet posto nikoga. Tri godine borim se s kriminalcima iz Ministarstva pomorstva, gde su me doslovno svi izigrali s pričama da će se to rešiti, potegao sam očajnički čin i napravio ovo. Dobio sam rešenje suda da je bašta moja, a onda mi je pod čudnim okolnostima izgoreo "golf" - izjavio je Indexu Ante Čulić, vlasnik Plave lagune.

Reporterka Slobodne Dalmacije javila je da se nešto posle 17 časova muškarac nakon pregovora predao policiji. Policija s psima još uvek pretražuje teren u blizini ugostiteljskog objekta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    7. april 2018 | 17:21

    Bogu hvala sto mi nemamo plaze

  • Palica

    7. april 2018 | 19:12

    Jel se razneo?

  • Rile

    28. jul 2018 | 13:27

    Ne na sebe ruku. Mom bratu isti takvi kriminalci upalili kafanu nije hteo da im je proda .Digo ruku na sebe ..... Zelim ti da uspes u borb za svoje i pazi oh se na sve su spremni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA