Posle dva meseca rešena misterija dvostruke smrti u Beranima: Evo šta je ubilo majku i ćerku koje su našli mrtve u kući

Nesrećne žene su pronađene mrtve 14. februara ove godine u svojoj kući u beranskom naselju Hareme

  • 2

Obdukucioni nalaz patologa Kliničkog centra Crne Gore u Podgorici, koji je dostavljen Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, razrešio je sve nedoumice oko uzroka smrti majke i kćerke Miroslave (77) i Dragane (41) Gačević.

Horor u Crnoj Gori: Majka i ćerka pronađene mrtve u Beranama

Nesrećne žene su pronađene mrtve 14. februara ove godine u svojoj kući u beranskom naselju Hareme. Kod Miroslave je nastupila prirodna smrt usled tromba embolije pluća. Kod Dragane je ustanovljena nasilna smrt usled trovanja lekom benzodiazepamom, pišu Novosti.

Žene u živele u nehumanim uslovima, bez struje i elementarnih uslova za život. Starica je bila nepokretna, a ćerka je bila slabog zdravlja. Uvidevši da ćerka danima ne izlazi iz kuće komšije su obavestile policiju, koja je došla i razvalila vrata ubogog doma dve žene.

Kada su ušli ugledali su stravičan prizor. Miroslavino beživotno telo bilo je na krevetu, dok je ispod kreveta, sklupčana, bez ijednog znaka života pronađena njena kći Dragana, koja je verovatno sebi prekratila život videvši da joj je majka umrla...

Daljinac

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lutka

    15. april 2018 | 16:55

    Kako potresno, prestrasno. Zar nema socijalnih sluzbi i za ljude koji zive u planini ? Ovo je velika sramota, pa kakave su to komsije, zar im niko na kafu nije dolazio... sramota

  • Profesor

    15. april 2018 | 16:13

    * u Beranama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA