Putin čestitao Milu Ðukanoviću pobedu na izborima. Evo šta mu je poručio

Kandidat DPS Milo Ðukanović ostvario je ubedljivu pobedu u prvom krugu predsedničkih izbora, održanim u Crnoj Gori u nedelju

  • 13

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin čestitao je predsedniku vladajuće DPS, Milu Ðukanoviću, pobedu na predsedničkim izborima, istakavši da smatra da bi razvoj rusko-crnogorskih odnosa u duhu tradicionalnog prijateljstva bio u skladu sa interesima naroda obeju zemalja.

Vučić čestitao Đukanoviću pobedu: Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vas

- Poštovani gospodine Ðukanoviću, Čestitam vam izbor na dužnost Predsednika. Smatramo da bi razvoj rusko-crnogorskih odnosa u duhu tradicionalnog prijateljstva bio u skladu sa interesima naroda obe zemlje - naveo je Putin u čestitki koju je DPS dostavio medijima.

Kandidat DPS Milo Ðukanović ostvario je ubedljivu pobedu u prvom krugu predsedničkih izbora, održanim u Crnoj Gori u nedelju.

Đukanović je osvojio gotovo 54 odsto glasova građana izašlih na izbore, dok je njegov protivkandidat, kojeg je podržao deo opozicije, osvojio nešto malo iznad 33 odsto glasova.

Inače, na izborima je za predsednika Crne Gore koji će naslediti odlazećeg Filipa Vujanovića, učestvovalo je sedam kandidata, od kojih je prvi put u istoriji bila i jedna žena.

VIDEO: Političar koji nikada nije izgubio izbore

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boza zemunac

    17. april 2018 | 15:58

    Zašto brate Putine,kome i na čemu čestitas? Znaš li da on ne voli ni Ruski ni Srpski narod.

  • Zoran Veteran

    17. april 2018 | 15:39

    Da sam na Putinovo mesto znaš kad bi mu cestitatao...

  • Milo

    17. april 2018 | 15:25

    E, moj V.V.Putinu, na pogrešnu adresu "šiljaš" abere!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA