Zagrebom će uskoro treštati Karleuša, Ceca, Seka... Hrvati pokreću radio-stanicu na kojoj će puštati samo srpske narodnjake

Slušaoce očekuju i nesvakidašnje nagrade

  • 13
Jelena Karleuša, Seka Aleksić, Ceca Ražnatović Foto: A. Nalbantjan

Građane Zagreba očekuje usijano leto jer bi uskoro na radio stanici Extra FM mogle da se čuju pesme Cece Ražnatović, Jelene Karleuše, Seke Aleksić kao i drugih pevača i pevačica narodne muzike. Pored ovog zaista neočekivanog programa, slušaoce će očekivati i nesvakidašnje igre, a glavna nagrada će biti plastična operacija.

Na radio stanici Extra FM koja tek treba da se pusti u etar, pored srpskih narodnjaka puštaće se, naravno i hrvatski turbofolk, kao i njihova muzika koja sadrži istočnjački melos.

Seksi fotke iz kreveta, izazovne poze... Nevaljala Mia (22) je Mis Hrvatske, ali provokativnim slikama krši sva pravila bontona (FOTO) (VIDEO)

Odgovorni su uvereni da će ovaj projekat povećati slušanost, kao što se desilo i sa Jadranskom radio-stanicom u Splitu. Njihova slušanost skočila je za sto odsto kad su počeli da emituju narodnjake.

- Promenu muzičkog programa sprovodimo tako da se u dnevnom programu puštaju pesme isključivo domaćih autora i izvođača, pogotovo pesme koje su nastale u tom podneblju, dok u večernjim i noćnim satima uz domaću pop i narodnu produkciju, mogu da idu i pesme iz okolnih država. Odluku da se puštaju pesme iz okruženja doneli smo na osnovu ispitivanja tržišta - rekli su tom prilikom za Index.hr s Jadranskog radija.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA