Narko-dileru malo falilo da pobegne u Albaniju, ali je pao na granici: Nije se ni potrudio da kamuflira ogroman tovar droge (FOTO)

Osumnjičeni P. Đ. (45) iz Podgorice je uhapšen u Albaniji

  • 0

Službenici Uprave policije MUP-a, Odeljenja granične bezbednosti Ulcinj su danas, u sadejstvu sa službenicima Jedinice za elektronsko osmatranje i operativnu podršku Sektora granične policije, na brdu Stegvaš, otkrili skank koji je neposredno pre toga prokrijumčaren iz Albanije u Crnu Goru, čime je sprečeno dalje krijumčarenje ove opojne droge i trgovina.

Foto: MUP CG

Tom prilikom oduzeto je 361,03 kg skanka, kao i kombi kojim je skank, kako se sumnja, prokrijumčaren i u kojem se ova opojna droga i nalazila.

Zahvaljujući brzoj reakciji policije i kvalitetnoj saradnji koju granična policija Crne Gore ima sa graničnom policijom Albanije, osumnjičeni P. Đ. (45) iz Podgorice, koji je uspeo da se domogne albanske teritorije neposredno nakon otkrivanja prokrijumčarene droge na teritoriji Crne Gore, je uhapšen u Albaniji.

On je potom predat crnogorskoj policiji.

Foto: MUP CG

Službenici Odeljenja granične bezbednosti Ulcinj su obavili vizuelni pregled transportnog prostora vozila i ustanovili da je potpuno popunjeno džakovima i putničkim torbama u kojima se nalazi zelena biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga skank, za koju je merenjem koje je usledilo utvrđeno da je težine 361,03 kg.

Foto: MUP CG

Osumnjičeni P. Đ. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA