Filmski pokušaj likvidacije u centru Zagreba: Sišao s motora, došao do kafića, izvadio pištolj i pucao (VIDEO)

U 12.50 sati u sedmu policijsku stanicu u Zagrebu došao je muškarac koji je ranjen vatrenim oružjem, njega su prevezli u bolnicu, a istraga je u toku, potvrdila je policija

  • 3

Jedna osoba je povređena u pucnjavi koja se nešto pre 13 sati dogodila u kafiću na zagrebačkoj Trešnjevci, preko puta parka Stara Trešnjevka i stotinak metara od policijske stanice u Nehajskoj.

- U 12.50 sati u sedmu policijsku stanicu u Zagrebu došao je muškarac koji je ranjen varenim oružjem, prevezli su ga u bolnicu, a istraga je u toku - potvrdila je policija.

PANIKA U HRVATSKOJ: Muškarac se zatvorio u kuću i preti eksplozivom, specijalci na terenu

Jedan od svedoka pucnjave rekao je da je "muškarac došao motorom do kafića Valentino u Nehajskoj".

- Sišao je s njega, izvadio pištolj koji mu je bio skriven ispod majice i upucao drugog muškarca koji je s nekom devojkom sedeo na terasi. Nastala je opšta panika, muškarac je pao na pod i svi su dotrčali do njega. Napadač se mirno vratio do motora i pobegao prema Ozaljskoj - rekla je devojka koja je bili svedok pucnjave.

Kako prenosi hrvatski medij, u kafić su dotrčali policajci iz obližnje stanice pa su ranjenog muškarca odveli do stanice zajedno sa ženom. Po njega je došla Hitna pomoć pa ga je odvezla u bolnicu.

Njegovo stanje još nije poznato.

Radnice iz susednog lokala rekle su kako su čule vrisak, a konobar iz kafića potvrdio je da u njemu nikad nije bilo nikakvih problema.

Napadač je muškarac visine oko 180 centimetara, srednje telesne građe, kratko ošišan i obrijan. Imao je crno-sivu majicu, na leđima je nosio ranac i vozio je crni veći motor.

Daljinac

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA