≫ 

Informacije iz prve ruke elitne prostitutke: Dobra riba se ovako ponaša na društvenim mrežama

- Priča vezana za prvi susret završila je sa kontom od 7.000 evra samo za mene i to bez seksualnog kontakta, ali sa dobro izlizanim nožnim prstima

  • 12

Jedna elitna prostitutka, koja, naravno, nije htela da otkrije svoj identitet pristala je da za portal ohridsky.com otkrije "recept" kako se postaje skupa eskort dama. Ona kaže da je za ulazak u visoko društvo važan lep izgled i obrazovanje, a da bi se tamo ušlo potreban je "promoter", odnosno kontakt u tom društvu.

Seks naplaćujem 50 evra, fetiši su skuplji, a "zlatni tuš" najviše: Prostitutka iz Skoplja pokazala lice i otkrila sve (FOTO)

- Ukoliko ste veoma lepe, probajte da uđete u estradne krugove, a ako uspete - završićete u krevetu poznatih i bogatih političara i biznismena. Recept je prost - kaže ova lepotica noći.

- Devojke koje su smeštene u studentskim domovima, bez dobrog promotera i kontakta završavaju sa uličnom prostitucijom, stotinjak metara od studentskih domova ili pored nekoliko restorana i jeftinijih hotela u Skoplju, oko Kontinentala i Pelagonije. To su centri sa najnižom i najpokvarenijom prostitucijom.

Devojke koje su smeštene u studentskim domovima, bez dobrog promotera i kontakta završavaju sa uličnom prostitucijom Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

- Ako poznajete nekoga u estradnim krugovima ili modnim agencijama, samo ste na korak da postanete poznata i skupa prostitutka. To zavisi od vaše pameti i

edukacije, ali i od snalažljivosti. Niko u elitnom svetu ne želi provincijalke i ćuskije. Oni žele lepe, negovane i edukovane devojke iz srednje ili gornje klase

društva, objašnjava ova seksualna radnica, i nastavlja:

- Dobra i skupa "riba" na socijalnim mrežama ne kači fotke na kojima se vide razgolićeni delovi tela. Pravilo je da ima fotografije, ali u kupaćem kostimu, i toliko. To traži visoka klijentela.


Portalu ohridsky.com ona je otkrila da je njen ulazak u te krugove bio veoma lak i jednostavan.

Poslanik iz jedne manje partije tražio je seks s dve devojke Foto: Profimedia/ZEFA

- Poslanik iz jedne manje partije, poznat tip, tražio je seks sa dve devojke. Moja prijateljica iz Negotina me je zamolila da joj pomognem. Bila je sama, nije znala

nijednu drugu na koju bi se mogla osloniti, a u tom poslu je imala i veoma skromno iskustvo. Bila je model sa reklama za skopsko pivo, ali uvek sa slabim finansijama.

Sestra joj je narkomanka, pa su pare lako klizile iz ruku.

- Ponuda poslanika je bila fantastična: ako smo dve i lepe, daće nam 100.000 denara (1.640 evra) samo za jednu noć.

- Molila me je tri dana i ubeđivala da će biti sve u redu. Na kraju sam popustila. Dosadile su mi reklame i moj frajer, beznadežan stomatolog i alkoholičar. Rešila sam da probam.

Poslanik je obožavao da liže prste na nogama Foto: Profimedia/Alamy

- Poslanik je bio lud, bukvalno lud. Od seksa skoro ništa. Obožavao je da liže prste na nogama. Seksualno izopačen, a od seksa – čista impotencija. Posle četiri sata lizanja i ljigavenja nožnih prstiju zaradile smo 100.000 denara. To smo sa njim ponovile još nekoliko puta sve do parlamentarnih izbora, na kojima nije uspeo da uđe u parlament. Nakon toga je spao na najjeftiniju uličnu prostituciju, a nedavno sam doznala da se smirio i posvetio porodici.

- Kartu za visoko društvo smo imale. Upoznale smo sve glavne face sa televizije, nekoliko pevačica, biznismene bliske tv-kućama i marketingu jedne pivare, a stekle smo i puno veza po hotelima, pogotovo u najskupljim Holidej In i Aleksandar Palas u Skoplju.

- Priča vezana za prvi susret završila je sa kontom od 7.000 evra samo za mene i to bez seksualnog kontakta, ali sa dobro izlizanim nožnim prstima. I najvažnije, kontakt sa jednim makedonskim pevačem na prijemu Australijskog ambasadora u hotelu Holidej In. Postali smo veoma bliski, dovoljno da ne traži da učestvujemo na svim zabavama, ispričala je ova gospođica lakog morala iz "visokog društva".

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zena

    12. maj 2018 | 15:55

    "Odlican" primer mladim devojkama...koje zive skromno...pisite o uspsnim profesijama , ali pravim, potpuno pogresan sistem vrednosti.Zasto devojka da bude lepo vaspitana i moralna bez dinara u dzepu ili sa bednom platom, kada ovo procita....

  • ma daj

    12. maj 2018 | 14:03

    Da l si obrazovana ili ne ti si opet,to što si!

  • Suza

    12. maj 2018 | 15:53

    Baš se vidi da si tako obrazovana, daleko dogurala. Imaćeš o čemu da pričaš kada ostariš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA