≫ 

Akcija "Arsenal" uznemirila Banjaluku: Uhapšeno 7 osoba, zaplenjeno oružje i više vrsta droge

U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim licima, nakon čega će ista biti sprovedena u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka

  • 4

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka danas su na području Banjaluke, u okviru operativne akcije kodnog naziva "Arsenal", lišili slobode čak sedam lica inicijala I. A. (1996), Z. Ć. (1989), Z. A. (1994), M. M. (1989), Z. T. (1981), M. M. (1994) i B. P. (1976), dok se za licima Z. I. (1996) i S. S. (1996) još uvek intenzivno traga, navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Za navedena lica postoji sumnja da su kao organizovana kriminalna grupa vršili krivična dela u vezi sa zloupotrebom opojnih droga.

Dušo moja, oči tatine: Otac Davida Dragičevića objavio bolan status i postavio fotografije sina kada je bio mali (FOTO)

U okviru višemesečne akcije "Arsenal" zaplenjena je određena količina različitih vrsta opojne droge i to: kokaina, spida, marihuane, heroina, kao i hemijske supstance za mešanje opojnih droga.

Takođe, u akciji su oduzete i određene količine vatrenog oružja i municije, kao i veća količina gotovog novca, piše u saopštenju.

U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim licima, nakon čega će ista biti sprovedena u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

VIDEO: Ljube kip umesto sina: Predrag i Jelica četiri i po godine tragaju za ubicom svog jedinca Marka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA