Kolinda pevala uz tamburaše: Pesmom zvala Hrvate da se vrate u domovinu, oni je odmah žestoko napali (VIDEO)

Mnogi su se zbog ovog naljutili

  • 20

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović poslala je početkom nedelje vladi zahtev za zajedničkom sednicom na temu demografske katastrofe koja već godinama trese Hrvatsku.

Do kraja nedelje smislila je rešenje tog problema, a u tome je nisu omela ni prepucavanja s ostatkom ekipe iz HDZ-a, uključujući premijera Andreja Plenkovića. Sudeći po snimku koji je danas objavila iz Valpova, rešenje je pesma.

Među svim bitnim i hitnim zadacima zbog kojih je preselila kabinet na nekoliko dana u Slavoniju, Kolinda je našla vremena da stane s tamburašima i otpeva s njima pesmu posvećenu svima koji su otišli u Nemačku, Irsku, Island i sve druge zemlje u kojima im je bolje nego u Hrvatskoj.

Pogledajte video:

- Hej Slavonci, Slavonija zove. Vratite se na ognjište svoje, hej Slavonci, Slavonija zove. Hej Hrvati, Hrvatska vas zove - pevušila je predsednica s osmehom na licu, dokazujući da je ne zabrinjava to što niko neće da se vrati.

Dok su malobrojni nastavili s uobičajenim komentarima u stilu: "Bravo, naša lepa predsednice", više je onih koje je ovo razljutilo.

"Ejjj Slavonci, Nemačka zove... Pitam se kako je nije sramota", "Kada sam tražio pomoć od vas i vašeg kabineta dobio sam nogu u guzicu!!! I sada bi kao trebalo da se vratim??? i "Ne čuju te u Irskoj, a nas ovde boli kifla za vas i ostale koji nas gulite", samo su neki od komentara.

VIDEO: Grabar Kitarović: Srbi Hrvatska je vaša domovina

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boranin

    3. jun 2018 | 23:29

    Da li zaista mislite da nas zanima šta se događa u Hrvatskoj? Uđoh na vest samo da ovo iskomentarišem!

  • zhika

    4. jun 2018 | 15:00

    Priznajmo da se barem odlično izruguje sopstvenim građanima.

  • Kula

    3. jun 2018 | 23:53

    Sad im se vraća sve...srbe su proterali a sad im i hrvati njihovi sami odlaze.Ostaće pustinja od države.Osijek grad duhova...uskoro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA