≫ 

Naseru Oriću ukinuta oslobađajuća presuda

Sud BiH izrekao je 9. oktobra prošle godine oslobađajuću prvostepenu presudu ratnom komandantu Armije RBiH Naseru Oriću

  • 9

Apelaciono veće Suda BiH donelo je odluku kojom ukida oslobađajuću presudu ratnom komandantu Armije RBiH u Srebrenici Naseru Oriću.

Naser Orić nije ulazio u Srbiju, da jeste - bio bi uhapšen: MUP demantovao njegove tvrdnje o boravku u našoj zemlji

Iz izvora bliskih pravosuđu BiH saznaje se da je uvažena žalba tužioca Miroslava Janjića u predmetu "Naser Orić" u vezi sa neusklađenošću javno objavljene i napisane presude.

Sud BiH izrekao je 9. oktobra prošle godine oslobađajuću prvostepenu presudu ratnom komandantu Armije RBiH Naseru Oriću i pripadniku Armije Sabahudinu Muhiću kojima se sudilo po optužbi za zločin protiv ratnih zarobljenika u Bratuncu i Srebrenici 1992. godine, odnosno za zločine u selima Zalazje, Lolići i Kunjerac.

(Telegraf.rs/Nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    4. jun 2018 | 15:49

    On je licno rekao da ce od Bosne ostati kusur ako njega zatvore?! Ja mu verujem,jer on zna sve jos od pre pada Srebrenice,a narocito zna kako su isle stvari posle pada Srebrenice?! Njega Sud FBiH ce jako tesko osuditi i zatvoriti za ratne zlocine,kao kriminalac je vec lezao!!!

  • Cika Velja

    4. jun 2018 | 15:46

    Lici kao da bi mogao biti i osudjen,ali Naser drzi u saci sve,od Alije Izetbegovica i sve na ovamo? Patriota nije da bi robijao a da ne povuce i druge za sobom?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA