≫ 

Ovo je monstrum koji je brutalno udarao glavom tinejdžerke o umivaonik, završila je u lokvi krvi: Bahati Darko važi u Zadru za opasnog momka (FOTO)

Reč je o poznatom zadarskom kriminalcu protiv kojeg je policija od 2008. godine podnela niz prekršajnih i krivičnih prijava

  • 16
Darko Kovačević - Daruvarac Foto: Facebook/Darko Kovačević - Daruvarac

Region su juče šokirale fotografije 18-godišnjakinje pretučene u Zadru. Na fotografijama se vidi da je devojka cela u krvi, sa brojnim masnicama, podlivima šavovima ispod oka.

Kako iz pouzdanih izvora saznaje Index.hr, devojku je u jednom zadarskom kafiću prebio bivši dečko Darko Kovačević - Daruvarac (31), zadarski kriminalac sa nasilničkom prošlošću.

Reč je o poznatom zadarskom kriminalcu protiv kojeg je policija od 2008. godine podnela niz prekršajnih i krivičnih prijava.

Darko se naljutio na devojku, zgrabio je za glavu i udarao svom snagom o umivaonik: Iz bolnice je objavila krvavu fotografiju (FOTO)

Među tim krivičnim prijavama je i više nanošenja teških telesnih povreda, pucanje iz vatrenog oružja, nasilničko ponašanje, prisila prema policajcu, otmica, narušavanje nepovredivosti doma, kao i niz tuča.

Kovačević je tinejdžerku tukao šakama i nogama, pa joj je, kako govore svedoci, lupao i glavom u umivaonik u WC-u zadarskog kafića.

Uznemirujuće fotografije pretučene devojke Foto: Instagram

OBRISAN SNIMAK

U kafiću na zadarskoj Meladi postoje i nadzorne kamere, koje su snimile brutalno nasilje nad devojkom.

Lokalni portal Zadarski.hr objavio je snimak sa nadzornih kamera, na kojoj se vidi kako manijak brutalno udara devojku u prostoru kafića, dok gosti i konobari pokušavaju da ga smire.

Ali, niko ga nije sprečio u premlaćivanju mlade devojke koju je vukao za kosu i udarao šakama, ali i nogom, i to dok je ležala na podu.

Snimak je vrlo brzo uklonjen sa Jutjuba, kako navode sa tog portala, na zahtev porodice pretučene devojke.

Foto: Facebook/Darko Kovačević - Daruvarac

VLASNIK KAFIĆA PRAO KRV

Kako saznaje Index.hr, vlasnik kafića oprao je krv koje je bilo u izobilju pre dolaska policije, ali tragovi su ipak ostali.

Devojku je odvezla hitna pomoć, a tada su i nastale potresne fotografije objavljene na društvenim mrežama. Kovačević je neposredno nakon brutalnog iživljavanja nad 18-godišnjakinjom pobegao iz grada, ali sledećeg se dana vratio u Zadar gde ga je policija i uhapsila.

HVALIO SE MIŠIĆIMA, ORUŽJEM, MOTORIMA

Kovačević je aktivan na društvenim mrežama gde pozira u bodibilderskim pozama, ali i sa hladnim oružjem, a voli se fotografiše i na motorima.

Foto: Facebook/Darko Kovačević - Daruvarac

Na Kovačevićevom Fejsbuk profilu može se pronaći i objava jednog lokalnog portala iz 2016. godine koji piše o Mercedesu parkiranom tik uz pešački prelaz, prenosi Index.hr.

Iz Kovačevićevih komentara može se iščitati da je reč o njegovom automobilu, a bahati Zadranin hvali se da je jeo škampe u obližnjem restoranu.

Pored niza krivičnih i prekršajnih dela sa elementima nasilja, ima i bogatu istoriju brojnih saobraćajnih nesreća. Uprkos svemu tome Kovačević je slobodno šetao Zadrom, a onda i brutalno pretukao 18-godišnjakinju.

Policija je protiv njega podnela dve krivične prijave, za nanošenje teške telesne povrede i za pretnju pretučenoj devojci.

Sud mu je odredio jednomesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

VIDEO: Hladnokrvno ubistvo vlasnika diskoteke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    19. jun 2018 | 15:56

    Ona 18 god a njen MOMAK 31 ide sa kriminalcima i posle joj kriv djavo

  • Aca

    19. jun 2018 | 18:17

    Vidis bajo,da je to u pitanju moja cerka,to sto si ti zestok momak,nebi ti mnogo pomoglo.

  • Mirko

    19. jun 2018 | 15:43

    Bas je opasan kad je udarao devojku od umivaonik... jes junak nema sta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA