≫ 

Kolektivno vršenje nužde na autobuskoj stanici: Postavili su WC šolje u Ohridu, ali bez pregrada (FOTO)

Putnicima koji su se požalili na ovakvo rešenje, zaposleni na autobuskoj stanici su rekli da će u toaletima biti postavljene pregrade kada i taj deo autobuske stanice bude bio dovršen

  • 0

Na novoj međugradskoj autobuskoj stanici u Ohridu, koja je počela da radi prošlog petka, postavljeni su unikatni toaleti - za grupnu upotrebu!

U ženskim toaletima između WC šolja nema nikakve pregrade pa su putnice "koje je poteralo" prinuđene da kolektivno vrše nuždu.

Šaljivdžije kažu da to možda i nije toliko loše jer će tako, gledajući jedna u drugu nesmetano moći i da čavrljaju.

Zatvorenik moli da se vrati iza rešetaka: Na slobodi prolazim kroz pakao (FOTO) (VIDEO)

Nova autobuska stanica u Ohridu počela je da radi prošlog petka Foto: Wikipedia/Alexandar Vujadinovic

Putnicima koji su se požalili na ovakvo rešenje, zaposleni na autobuskoj stanici su rekli da će u toaletima biti postavljene pregrade kada i taj deo autobuske stanice bude bio dovršen. A dotle - ne gine im grupna upotreba toaleta.

Nova međugradska autobuska stanica, koja je zamenila nekoliko dosadašnjih starih i dotrajalih baraka, prostire se na oko 1.000 kvadratnih metara. Nalazi se na izlazu iz Ohrida prema Bitolju, a puštena je u upotrebu bez svečanog otvaranja. Nju je gradio privatni investitor.

- Autobuska stanica je počela sa radom na zadovoljstvo građana Ohrida i gostiju koji sa autobusom dolaze u naš grad. Lokalna vlast očekuje od investitora poziv za njeno svečano puštanje u upotrebu - izjavili su za skopski portal sdk.mk iz Opštine Ohrid.

VIDEO: Ova maca ide obavlja nuždu isto kao ljudi

(Telegraf.rs/D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA