≫ 

Ludnica u Makarskoj: Počelo tučom dve devojke, a onda su kolektivno sevale pesnice, palo i skidanje gaća (VIDEO)

Turisti su u neverici posmatrali kako se ovi mlate

  • 0

- Šetao sam uz plažu, kad sam naleteo na dve devojke koje su se svađale. Galama se pojačala i obe su se častile uvredama poput: Dro..! Ku...!, rekao je prolaznik koji je u Makarskoj snimio tuču.

Najbrutalniji huligani na Mundijalu su devojke: Navijaju za Rusiju, pojedine imaju samo 12 godina i biju kao muškarci (VIDEO)

Tačnije, na makarskom šetalištu danas oko 17 sati potukle su se dve devojke i njihovi mladići. Turisti su u neverici posmatrali kako se ovi mlate.

- Ubiću te, ubiću te - vikala je devojka na drugu i bacila mobilni na nju. Promašila je, a onda je druga devojka zgazila telefon. Nasilje je eskaliralo, a onda se umešao radnik obezbeđenja Bilić Erića, koji je pokušao da ih razdvoji.

Nije uspeo sam, dotrčao je i drugi, pa su zgrabili devojke za ruke. U tom trenutku je došao mladić jedne od devojaka i napao devojku u haljini. Ona uspeva da se izmakne, a dvojica mladića se tuku. Jedan drugom skida gaće, ali se ubrzo nakon toga razdvajaju.

Policija je izašla na teren, ali nisu pronašli nasilnike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA