Mračna strana festivala Ultra o kojoj se nije pričalo: Tri devojke su silovane, a jedan momak je preminuo

Festival "Ultra Europe" održan je u Splitu od 6. do 8. jula, a malo ko je znao za drugu, tamnu stranu muzičkog događaja

  • 5

Tri devojke prijavile su silovanje tokom tri dana festivala "Ultra Europe" koji je održan u Splitu od 6. do 8. jula, saopštila je danas tamošnja policija nakon što je potvrdila vest da je u splitskom KBC preminuo 26-godišnji Amerikanac od predoziranja narkoticima.

Kako prenosi Slobodna Dalmacija, prvi slučaj silovanja prijavila je devojka (22) iz Finske, koja je nakon velike količine alkohola upoznala mladića, razgovarala s njim i sprijateljila se na Fejsbuku, nakon čega je on nasrnuo na nju želeći seks. Devojka je odbila, ali onda ju je momak prisilio na oralni seks, nakon čega je ona pobegla.

Drugi slučaj prijavila je mlada Australijanka (22), koju je oko 4 sata ujutro u ponedeljak silovao nepoznati muškarac.

Poslednji, treći slučaj silovanja, prijavila je tinejdžerka (18) iz Švedske, koju je u iznajmljenom apartmanu na području Kapštela silovao jedan Norvežanin. Devojka je policiji rekla da se ne seća kako je završila u njegovom apartmanu, prenela je Slobodna Dalmacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jao jao

    10. jul 2018 | 16:18

    Sve cedne i smerne a obeznanile se od droge i alkohola

  • Ja

    10. jul 2018 | 17:19

    Ova = U= ultra je ustaska zabavna manifestacija.Sve im je u znaku fasizma,pogledate taj logo! Dresovi njihove reprezentacije su crne boje po uzoru na "crnu legiju" jure francetica iz drugog svetskog rata i NDH koji su pobili mnogo srpskih civila u istocnoj Bosni.

  • SrpskiBek

    10. jul 2018 | 18:28

    Sta li je tek na Exitu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA