≫ 

Užas u Prilepu: Starac silovao šestogodišnju devojčicu, napao je dok se mirno igrala na ulici

Grozomoran čin se dogodio usred dana u Ulici Nikola Karev

  • 5

Građani Prilepa, grada na jugu Makedonije, još ne mogu da dođu sebi od šoka nakon saznanja da je njihov sugrađanin S. Č. (70) silovao šestogodišnju devojčicu.

Jezivi snimak najgoreg košmara roditelja: Namamio devojčicu grickalicama, a onda je stavio na motor i oteo usred bela dana (VIDEO)

Grozomoran čin se dogodio juče oko 12.30 časova u Ulici Nikola Karev u Prilepu. Dok se devojčica mirno igrala, starac ju je napao i obljubio. Silovanje je policiji oko 16 časova prijavila detetova majka.

Nakon prijave, policijski službenici su uhapsili S. Č. i zadržali ga u policijskoj stanici Prilep radi daljeg postupka

MONSTRUMA VIDELI ZAPOSLENI IZ DOMA ZDRAVLJA

Oglasilo se i Osnovno javno tužilaštvo koje je Osnovnom sudu u Prilepu dostavilo predlog za određivanje mere pritvora čoveku osumnjičenom za polni napad na dete.

Starac je osumnjičen za polni napad na dete koje nije napunilo 14 godina, Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Krivični događaj se desio juče u popodnevnim satima. Osumnjičenog su videli zaposleni u Zdravstvenom domu Prilep kako u dvorištu ustanove maltretira dete. Nakon prijave počinilac je odmah lišen slobode. Osnovno javno tužilaštvo je donelo naredbu za sprovođenje istrage protiv osumnjičene osobe za počinjeno krivično delo "polni napad na dete koje nije napunilo 14 godina", za koje je predviđena kazna ne manja od 12 godina - navodi se u saopštenju tužilaštva u Prilepu.

VIDEO: Makedonci ne žele novo ime za svoju državu

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Reciklirani

    12. jul 2018 | 08:10

    Treba njega na glogov kolac...

  • Miki Barca

    12. jul 2018 | 09:06

    Eto ga "gospodin" od 70 godina koji je nemoćan. A osudili svi momka koji je branio svoju devojku od takvog. I ovaj da je dobio ne bi ovo sad uradio. Toliko od mene.

  • lea

    12. jul 2018 | 09:13

    Zasto je ista kazna za silovanje i deteta od godinu dana i onog od cetrnaest? Sto je dete manje vece su povrede koje mogu biti trajne. Sve je zlocin, svakako, i takvi koji to cine treba debelo za to da odgovaraju. Ali nas zakon je mnogo mek prema ovakvima. Jedino sto ce zatvorenici da ga kaznjavaju svakodnevno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA