≫ 

Pedofil sede kose na Fejsbuk kači fotke sa unukama, pa njihovoj vršnjakinji šalje bolesno perverzne poruke od kojih se želudac prevrće

Poslednji slučaj uznemiravanja maloletnice je zaprepašćujući

  • 4

S.T. iz mesta Brčko u Bosni i Hercegovini poslednji je pedofil kojeg su u svoju mežu uhvatili lovci grupe "Borba protiv pedofilije". Jedan od najstarijih pedofila javno raskrinskan, ujedno je slao i dosad najuzenemirujući sadržaj.

Čovek sede kose, koji verovatno duboko gazi barem šestu deceniju i na svom Fejsbuk profilu pozira sa devojčicama, najverovatnije unukama, nije prezao od slanja  poruka 13-godišnjoj devojčici.

"Da li voliš da se maziš?": Jezive poruke i fotografije koje su devojčici (13) slali pedofili iz Valjeva i Požarevca (FOTO)

Na sreću, maloletna žrtva ovog puta izmišljeni je lik na društvenim mrežama, koji vode odrasle osobe koje raskirnkavaju predatore.

Početak razgovora Printskin: Faecbook/Borba protiv pedofilije

Međutim, razvedeni deda, uveren da je iza profila još uvek učenica osnovne škole inicirao je razgovor prošle nedelje.

Od "ćao" i "šta ima" odjednom je počeo da šalje video-snimke, a zatim postavlja i najintimnija pitanja i detaljne opise svojih skaradnih fantazija krivičnog dela.

Vrlo brzo pedofil je obrisao svoj Fejsbuk profil, ali na Instagramu, korisnici su ispod njegovih slika u komentarima objavili najveće pogrde.

(Telegraf.rs/M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miji

    13. jul 2018 | 00:20

    Gde je ostatak

  • Marina.

    13. jul 2018 | 07:58

    Dobroo,lepo,samo da znamoo ime i prezime postavite sliku ????

  • Ana

    13. jul 2018 | 08:02

    Ne možemo kriviti ljude sa mentalnim smetnjama u razvoju za njihove postupke. Država je jedini krivac što deca nisu dovoljno zaštićena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA