≫ 

"Samarićani" pokazali Srbinu da mu je pokvarena guma, pa mu iz auta ukrali 70.000 evra: Pljačka po scenariju na autoputu Skoplje-Kumanovo

Šveđani su osmislili plan kojim su ojadili Srbina

  • 17

Državljanin Srbije, Z.V. ( 56 ) jučerašnji dan će pamtiti dok je živ, ali ne po lepome. Vešti prevaranti su ga na autoputu Skoplje – Kumanovo ojadili za 70.000 evra.

Hrvatska policija bespomoćna: Misteriozni muškarac pet dana samo sedi i ćuti u stanici

Policija je saopštila da su juče rano ujutro dvoje nepoznatih ljudi, koji su se nalazili u automobilu "Folksvagen pasat" sa švedskim registarskim oznakama, odmah iza naplatne rampe Miladinovci zaustavili srpskog državljanina, pokazujući mu da njegovo vozilo ima problem sa gumom.

Ništa ne sumnjajući, čak i zahvalan na upozorenju, Z.V. je stao, a kada je počeo u gepeku da traži ključ da bi promenio gumu na točku, nepoznati su mu iz automobila ukrali torbicu u kojoj je imao lične dokumente i 70.000 evra.

Dok se Z.V. još bavio sa gumom na svom automobilu, lopovi su već bili pobegli. Ojađenom čoveku ništa drugo nije ostalo nego da slučaj, juče u 7.40 sati prijavi policiji, koja sada pokušava da pronađe lopove, ako već nisu pobegli iz Makedonije.

VIDEO: Deca uz pomoć pištolja opljačkala druga

(Telegraf.rs/D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zanimljivo

    13. jul 2018 | 18:23

    70 hiljada evra?

  • Boban

    13. jul 2018 | 19:22

    Malo čudna priča. Odakle su znali da on ima toliki novac? Odakle njemu toliki novac? Zašto ga nosi preko granice? Menja gumu samo zbog tog što su mu neki nepoznati rekli da nije u redu? Kad je video da je guma ok, zašto nije vozio dalje? Kad znam da imam toliki novac sa sobom, normalno bi bilo da se više obrati paznja, čak i u slučaju nesreće.

  • Milorad

    13. jul 2018 | 18:31

    Ovo je stara vest.Ovo šiptati rade već 6-7 godina.Nikako se ne zaustavljajte na prvoj pumpi u Makedoniji.Tada vam probuše gumu a vise zaustavite posle izvjesnog vremena i oni vas opljačkaju.Tozna i njihova policija ali ništa ne preduzima./Lično iskustvo/

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA