≫ 

Pobesneli vozač šipkom demolirao vozilo, pa nasrnuo na vlasnika: Haos nasred ulice na jugu Makedonije (FOTO) (VIDEO)

Nije poznato oko čega su se sporečkali

  • 4

Pobesneli muškarac sa metalnom šipkom je počeo da demolira automobil drugog čoveka, a potom je nasrnuo i na njega. Ovaj incident se dogodio u večernjim satima na jednoj ulici u Strumici, na jugu Makedonije, a ceo događaj, koji je neko snimao mobilnim telefonom sa prozora susedne kuće, ubrzo se našao na socijalnim mrežama i portalima.

Stravična smrt Srbina u Bečićima: Da li je ćerka lokalnog moćnika i vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu bila za volanom smrti? (FOTO)

Nije poznato oko čega su se sporečkali vlasnik automobila, koji je bio sa svojom devojkom ili ženom, i pobesneli muškarac, koji je svoj bes, sa šipkom počeo da iskaljuje na automobilu.

Dok je on razbijao farove, šoferšajbnu, bočna stakla, štop svetla i udarao po haubi, za njim je išao vlasnik automobila i nepoznata žena koja je sve vreme vrištala, ali se nisu usuđivali da se suprotstave muškarcu sa šipkom jer je i njima pretio.

Vlasnik automobila je u jednom trenutku iskoristio priliku i pesnicom udario nasilnika u lice, koji je pao ko pokošen. Međutim, ubrzo je ustao i ponovo nasrnuo na vlasnika automobila. Tada se umešao još jedan čovek koji je pokušao da ih razdvoji. Šta se dalje dešavalo, na snimku se nije moglo videti.

Nije poznato zbog čega su se posvađali Foto: netpress.com.mk

Nezvanično, nasilnik je zaradio prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira, a moraće da plati i odštetu vlasniku automobila.

VIDEO Hoćeš da voziš u traci za preticanje? Razbiću ti retrovizor:

(Telegraf.rs/D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    19. jul 2018 | 09:14

    Pa ovo preko 6 min se desava a policije nigde nema sramota cista

  • Mix

    19. jul 2018 | 12:17

    Ovaj je za ludnicu...psihopata uzivo..uzas!

  • Koja

    19. jul 2018 | 12:07

    Zar niste prepoznali Zaeva?! Onaj drugi je iz Severne Makedonije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA