Horor na Jadranu: Rotvajler ušao u more i ugrizao 10-godišnju devojčicu

Ovo nije prvi put da je policija intervenisala zbog istog psa iako to u policiji nisu mogli da potvrde

  • 10

Desetogodišnju devojčicu iz Velike Britanije u sredu je ugrizao rotvajler dok se kupala u moru na plaži u Grebaštici kod Šibenika. Devojčica je zadobila lakše telesne povrede, ali je zadržana na daljem posmatranju, piše Šibenik.in.

- Prema dojavi koju smo juče dobili, pas je napao dete staro 10 godina iz Velike Britanije. Devojčica je plivala u moru s roditeljima kada je do nje doplivao pas pa je ogrebao i ugrizao. Prema našim saznanjima, pas je u moru bio zajedno s vlasnikom - rekli su u šibenskoj policiji.

Muškarac pronađen mrtav u moru, 16 automobila razbijeno, leteli krovovi sa kuća: Strašno nevreme pogodilo Šibenik (VIDEO)

Vlasniku psa na licu mesta naplaćena je kazna u iznosu od 100 kuna (13 evra) zbog narušavanja javnog reda i mira budući da je držanje psa bez nadzora prekršaj.

Svedoci tvrde da ovo nije prvi put da je policija intervenisala zbog istog psa Foto: Profimedia

Šibenik.in od svedoka događaja saznaje da to nije prvi put da je policija intervenisala zbog istog psa iako to u policiji nisu mogli da potvrde.

- Vlasnik dobije kaznu od 100 kuna, a dete su na hirurgiji ušivali tri sata! A to nije prvi put da je policija pozvana zbog tog psa. Je li to pošteno? - zapitao se čitalac koji je zamolio da se ne objavljuje njegovo ime i prezime.

Nakon incidenta, policija je podnela i izveštaj Veterinarskoj inspekciji koja, u slučaju utvrđenih nepravilnosti, može postupati dalje budući da je 10-godišnje dete zadržano u bolnici.

(Telegraf.rs/Slobodnadalmacija.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    19. jul 2018 | 17:40

    Samo 100 kuna kazna????Sram vas bilo!!!

  • Ostoja

    19. jul 2018 | 17:19

    Pa recite da nemate morske pse? Brz oporavak detetu zelim, a vlasnika u kavez sa psom zajedno.

  • Mb

    19. jul 2018 | 19:26

    Ja bi njemu i gazdi povadio zube pa neka onda grizu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA