Misteriozan nestanak Svetlane (27) u Tivtu: Njen mobilni je naknadno ugašen, od tada joj se gubi svaki trag

Policija i njena porodica intenzivno tragaju za nestalom devojkom

  • 1
Svetlana Pekovic Foto: Facebook

Porodica Svetlane Peković (27) iz Kolašina prijavila je u sredu oko 21 sat njen nestanak. Tivatska policija se odmah dala u potragu za njom.

"Sigurna sam da ju je odveo, sama ću mu presuditi": Raspisana poternica za mladićem nestalog sa polusestrom kod Kladova. Majka sumnja da ju je oteo

Devojka je bila sezonski zaposlena u supermarketu "Voli" u Radanovićima, a privremeno je boravila u smeštajnom objektu te kompanije za njene radnike u Sutvari u Grblju, prenose "Vijesti".

Svetlana je navodno poslednji put viđena u sredu veče u Tivtu, u Kalimanju blizu hotela "Helada", nakon čega joj se gubi svaki trag. Signal njenog mobilnog telefona je bio lociran na širem području obližnje Župe koju su sinoć oko ponoći intenzivno pretraživali policija i vatrogasci, ali ništa nije otkriveno.

Njen mobilni telefon je u međuvremenu ugašen, a policija i njena porodica intenzivno tragaju za nestalom devojkom.

Istraga koja je u međuvremenu započela ide u nekoliko pravaca kako bi se utvrdio pravi razlog njenog iznenadnog nestanka i time potraga za devojkom iz Kolašina uputila u pravom smeru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA