Pretučen bahati gazda ležaljki iz Hrvatske: Govorili su mi da sam mađarsko go*no (VIDEO)

Miroslav Mesaroš je nosilac koncesionog odobrenja za plažu Poli mora u Selcu, a batine je, kaže, dobio prošlog leta

  • 19

Pošto je index.hr objavio video o iznajmljivaču ležaljki na plaži u Selcu, objavljen je i drugi video s istim glavnim akterom. Na videu se čuje kako se dotični gospodin, koji se zove Miroslav Mesaroš, nosilac koncesionog odobrenja za plažu Poli mora u Selcu, prepire s dvojicom muškaraca nazivajući ih idiotima i lopovima.

Bahati gazda Hrvat ogradio celu plažu, pa pokušao da otera posetioce koji nisu hteli ležaljke: Ovo je moja država, moje more! Zato i sediš na zemlji (VIDEO)

- Dođi gore, majmune jedan, idiote jedan glupi, dođi gore, tu si bio hrabar, dođi gore, ne želim vas ovde, vi ste idioti, neandertalci - čuje se kako Mesaroš govori starijem muškarcu i uporno ga poziva da dođe gore. Pošto ga muškarac odguruje, Mesaroš nastavlja da ide prema njemu govoreći mu:

- Nemoj da se guraš, ne znaš s kim imaš posla, dođi gore, majmune jedan.

VIDEO SNIMLJEN PROŠLOG LETA

U jednom trenutku muškarac gubi strpljenje i udara Mesaroša koji pada na ležaljku, ali odmah ustaje i nastavlja da mu govori:

Turisti Mesarošu nisu platili 1.440 kuna, što je skoro 23.000 dinara, Foto-ilustracija: pixabay.com

- 'Ajde dođi gore, idiote jedan.

Mesaroš je rekao da je video snimljen prošle godine i da su ga isti muškarci pokrali i da nisu hteli da mu plate korišćenje ležaljki.

GOVORILI MU DA PRODAJE MAGLU

- To su bili čudni ljudi, nisu hteli da nam plate ležaljke, vređali su me da sam mađarsko govno, da im prodajem maglu, kad god sam došao da im naplatim onda su bežali u more. Četvrti dan kako su dolazili na plažu, došlo je do konflikta. Dobio sam niz udaraca jer sam im uzeo stvari s ležaljke i dao te stvari ljudima koji su mi platili za ležaljku. Onda su me okružili i lupali sa svih strana.

Rekli su mi da sam pijan, a oni su u četiri dana koristili 16 kompleta ležaljki i za to nam nisu platili 1.440 kuna odnosno skoro 23.000 dinara, nego su nas pokrali - rekao je Mesaroš i dodao da uvek ima problema samo s građanima Hrvatske.

Pogledajte video:

VIDEO: Jedva čekali leto i zamalo izgubili glave

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA