≫ 

Za 10 dana brutalno silovane dve devojčice (14) u Strumici: Dva pedofila harala gradom u Makedoniji

Policija preduzima mere na rasčišćavanju slučaja

  • 2

Dve četrnaestogodišnje devojčice iz Strumice, na jugu Makedonije, preživele su pravi horor. Obe su, u razmaku od oko deset dana silovane, od različitih ljudi.

Prema saopštenju MUP, maloletnicu (14), čiji inicijali nisu saopšteni, prekjuče je silovao tinejdžer (17) iz Srumice. Policija preduzima mere na rasčišćavanju slučaja.

Devojčica silovana, drogirana i prisiljavana na prostituciju: Zbog ovih zločina na optuženičku klupu će sesti žena makro

Oko deset dana ranije, još jedna devojčica (14) iz Strumice je bila silovana, a protiv nasilnika, taksiste iz tog grada, N.S. policija je podnela prijavu za krivično delo silovanje.

Za deset dana silovane dve devojčice u Strumici Foto: Ilustracija: Profimedia

Oko jedan čas iza ponoći, 16. jula ove godine, četrnaestogodišnja devojčica iz Novog Sela, zajedno sa svojom sestrom od tetke sela je u taksi kod tržnog centra Global u Strumici. Taksisti N.S. su rekle da vozi u Novo Selo.

Na ulazu u Novo Selo, sestra od tetke maloletnice taksisti je rekla da stane jer tu stanuje. Kada je ona izašla iz vozila, N.S. je nastavio da vozi, ali umesto da stane kod parka, gde je trebalo da siđe devojčica, on je produžio dalje. Na izlazu iz Novog Sela parkirao je taksi vozilo i brutalno silovao maloletnicu, nakon čega ju je vratio u Novo Selo.

VIDEO: Evo koliko je tačno pedofila u Srbiji

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    25. jul 2018 | 21:16

    A sta ce one oko 1 h po ponoci u grad a imaju 14 g. e sada treba roditelje da odgovaraju

  • Aca

    27. jul 2018 | 22:16

    Sigurno nije uredu da u to vrijeme tako mlade osobe budu na ulici, ali to nije opravdanje za ovako nesto. Nezaboravite,nepostoje okolnosti ni opravdanje za silovanje! NIKADA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA