≫ 

Porno akcija na ulici u Splitu: Par glasno stenjao, pa se dogovarao za novi sastanak, a komšije 30 minuta gledale seks uživo

Mladi par u splitskoj Bernardinovoj ulici menjao je poze, a komšije se plaše novog sastanka

  • 9

- Dva puta po petnaestak minuta ulicom mi je odzvanjalo glasno stenjanje, a kada su napokon završili, poljubili su se i na lošem engleskom se dogovorili za novi sastanak - rekla je čitateljka sajta 24 sata.hr koju je u utorak probudio par. Radnja se odvijala na ulicama Splita.

- Zar opet?! Pa dva je ujutro, rekla sam i otišla do prozora. A kad tamo - pornić.

45 minuta usijane akcije na groblju: Skinuo je pantalone, položio ženu na nadgrobni spomenik i počeo je žestok seks (VIDEO)

Mladi par u splitskoj Bernardinovoj ulici menjao je poze, a komšije su pola sata gledali program uživo.

- Dva puta po petnaestak minuta ulicom mi je odzvanjalo glasno stenjanje, a kada su napokon završili, poljubili su se i na lošem engleskom se dogovorili za novi sastanak. Za kad je par dogovorio sastanak, nije znala da kaže, samo se nada da to neće opet biti pod njenim prozorom.

VIDEO: Zbog seksa na plaži im preti zatvor na Tajlandu

(Telegraf.rs/24.sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Micika

    27. jul 2018 | 00:07

    Zasto gledate? Ocigledno zavidite! Bolje voditi ljubav, nego rat. Garantujem da svi " moralisti " bi se rado menjali. Uzivajte i pustite druge da uzivaju!

  • Фамилија

    26. jul 2018 | 23:11

    Сплићанке су добре рибе

  • Jelena

    27. jul 2018 | 08:46

    Jesam imala seks na plazi uvece kad sam upoznala jednog decka iz Nemacke na moru, ali bas na ulici ispod necijeg prozora ne verujem da bih mogla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA