≫ 

Hrabra majka bliznakinja sa Daunovim sindromom je ponovo trudna: Ispričala je kako devojčice reaguju na novi "dar od Boga" (FOTO)

Velika radost u kući Sare, Ilde i Irme

  • 44
 

Mama i njenje pcelice🧚‍♂️🧚‍♂️A post shared by 🌎👑IRMINA❤️ ILDINA👑🌎(mama) (@sara_irma_ilda) on

 

Žena koja je prozvana herojem, borcem, samohrana majka dve devojčice sa Daunovim sindromom, Sara Huremović, presrećna je što je ponovo u drugom stanju i što će na svet doneti još jedan "dar od Boga".

Vest da je Sara trudna, svi su dočekali sa osmehom. Osim Sare, bebi koja je na putu veoma su se obradovale i njene dve ćerke, Irma i Ilda.

Katolkinja iz Australije se zaljubila i prešla u pravoslavlje: Krstila se u evropskom Jerusalimu i dobila novo ime (VIDEO)

- Ilda i Irmić su u početku bile zbunjene, ali kada su baš shvatile da je majka trudna bile su jako srećne. Stalno mi maze stomak i sad već polako učestvuju u spremanju sobice za njihovu seku. Ranije su uglavnom bile ljubomorne ako pomazim neku bebu jer su jako vezane za mene - rekla je Sara.

Ona je dodala i da je već u desetoj nedelji saznala pol, ali i da je veliki protivnik abortusa.

Ostatak teksta pročitajte OVDE.

VIDEO: Dečak čudo: Doktori mu predvideli nekoliko sati, sada ima sedam godina i čeka operaciju koja će mu promeniti život

 

(Telegraf.rs/Srbija Danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojcica

    12. avgust 2018 | 13:36

    Ne znam sta da kazem?! Nisam saglasna sa ovakvom odlukom žene. To malo bice koje stigne nosiće teret svojih sestara. I uvek ce neko biti nesrećan i patiti. Mozete stavljati minuse, ali je teško u nasoj sredini organizovati porodicu sa detetom sa posebnim potrebama.

  • Preslisajte se

    12. avgust 2018 | 17:56

    Vidim ovde pitanja tipa: po čemu je ona hrabra? Majka nesposobne dece bla bla ... Pa dragi ljudi, jako je hrabra upravo zato što se borila godina sa ljudima poput vas koji su bili dovoljno neobrazovani da misle da je DS nešto prelazno i koji su sklanjali svoju decu sa igrališta kada bi se ove djevojčice pojavile. Hrabra je i zato što je sama vaspitala i osposobila djevojčice za život na taj način da su sposobne i da znaju da urade dosta stvari koje mnoga zdrava deca ne umeju. I zaslužuje svu sreću ovog svijeta i još petoro dece! Na kraju krajeva, da li iko ko je prokomentarisao ovaj tekst zna kako izgleda biti roditelj deteta sa posebnim potrebama? Ne dajte, baš toliko, sebi za pravo! I ne gledajte život i ljude oko sebe samo kroz te jedne naočare koje nosite, već se malo zapitajte.

  • iskrena

    12. avgust 2018 | 14:18

    Ne bih je nazvala hrabra majka pre bih rekla da ne razmislja jer ona nece biti mlada i sposobna da im pomogne a nazalost njena deca ce biti ista kao sad.Ko ce im onda pomoci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA