≫ 

Policija u tajnoj akciji uhapsila 6 osoba u Podgorici: Planirali najteža krivična dela

Uhapšene su osobe bliske Podgoričaninu Miliću Minji Šakoviću, koji se dovodi u vezu sa tzv. škaljarskim klanom

  • 1

Crnogorska policija u tajnoj akciji uhapsila je šest osoba zbog osnova sumnje da su deo kriminalne organizacije, koja je planirala najteža krivična dela.

Akcija je, kako piše Pobjeda, izvedena juče, a uhapšene su osobe bliske Podgoričaninu Miliću Minji Šakoviću, koji se dovodi u vezu sa tzv. škaljarskim klanom.

Pripadnici JSO ga oplakuju na društvenim mrežama: Ovo je Željko Pavkov, nagrađivana Crvena beretka, kojeg je ubio Crnogorac (FOTO)

Dalje se navodi da su uhapšeni bili u intenzivnom kontaktu sa Jankom Vukadinovićem, pritvorenikom u ZIKS -u, koji se tereti da je deo kriminalne organizacije koja stoji iza ubistva Miloša Šakovića (32) u podgoričkom lokalu Forum, 31. marta, kada je slučajno stradao Radivoje Jovanović (41).

Tokom pretresa stanova osumnjičenih pronađena je veća količina oružja, eksplozivnih naprava, a zaplenjeni su i još neki predmeti koje istražitelji proveravaju.

VIDEO Uhapšen čovek osumnjičen za ubistvo:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    16. avgust 2018 | 12:14

    Policija im zaplene oružje, eksplozivne naprave, a kriminalci čim izađu kupe novo, savremenije oružje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA