≫ 

Hrvatica snimila muškarca koji je pred njom masturbirao: Desilo joj se isto nekoliko puta u životu, neće više da ćuti (VIDEO)

- Želim da žene prestanu da se boje, da se ohrabre i da počnu da govore i da raskrinkavaju ovakve odurne stvorove - smatra ova devojka

  • 4
Masturbacija u Šibeniku

Printskrin/index.hr

Devojka, čiji je identitet poznat redakciji Indexa, na Fejsbuku je podelila neugodno iskustvo koje je u četvrtak doživela u ŠibenikuJedan muškarac u šibenskom Đardinu počeo je da je gleda, a zatim je izvadio penis i počeo da se samozadovoljava.

Sedela je u prevozu i stavila ruku na međunožje, a onda je počela glasno da dahće i da se trza! (VIDEO)

Prema rečima ove devojke, njena želja je da žene prestanu da se boje, da se ohrabre i da počnu da govore i da raskrinkavaju ovakve ogavne stvorove.

- Neugodno je ispričati ovo, koliko god znaš da ti ni najmanje nisi kriv, neugodno je i osećaš se loše. Ali, nakon što mi se ista situacija dogodila 3 ili 4 puta u životu, ali prvi put u mom gradu, odlučila sam da ovaj put neću da potisnem i da pustim da padne u zaborav. Ovaj put igrom slučaja imam i video koji sam snimila svega par minuta pre nego što se dogodilo ono najodvratnije.

Ovakve situacije su odurne, ponižavajuće i ne smeju da se događaju, smatra ova devojka, Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

"NIŠTA SE NEĆE PROMENITI AKO SVI ĆUTIMO"

Htela sam da objavim ovo, jer mi je dosta i jer znam da ama baš ništa ne može da se promeni ako svi ćutimo, potiskujemo i pravimo se da je sve ok. Jer nije ok! Ovakve situacije su odvratne, ponižavajuće i ne smeju da se događaju. Najgore od svega je što se kasnije grizeš s razmišljanjima šta sam sve mogla da preduzmem u tom trenu, ali u sekundi se čovek ne snađe i automatski proradi instinkt koji kaže: "Beži!". Nakon par minuta sam shvatila da sam je trebalo bolje da reagujem  ili da ga napadnem ili da opet počnem da ga snimam i ulovim mu i lice, ali kao šta sam rekla, jako se teško snaći se u tih par sekundi, a kasnije je prekasno jer smrad u tom periodu pobegne.

HVALA PRIJATELJICAMA

Kad sam došla kući počela sam da razmišljam treba li sad nakon svega išta da učinim ili ne. I da nemam prijateljice koje su me podržale i podstakle, verovatno bih i ovaj put odlučila da potisnem i ne učinim ništa. Međutim, drago mi je da nisam jer želim da žene prestanu da se boje, da se ohrabre i da počnu da govore i raskrinkavaju ovakve odurne stvorove. I zato hvala mojim prijateljicama! A vi žene moje, znam da nemate poverenja u sistem, nemam ga ni ja, ali moramo da delujemo - napisala je devojka.

Ona je bolesnika prijavila policiji, prenosi index.hr.

VIDEO: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    17. avgust 2018 | 10:48

    A sve vreme je stajala tu da ga stimulise, kakva licemerka! Zasto se jednostavno nije sklonila. Ko zna kako ga je namamila da to uradi da bi ga snimila. Uzas kakvih zena ima. Meni se to nikad nije desilo.

  • V

    17. avgust 2018 | 09:06

    Samo vi setajte polu gole ili polu obucene pa ce ovakvi slucajevi biti svakodnevni.

  • Bucko

    17. avgust 2018 | 21:58

    Već tri puta baš slučajno pred njom to rade? Sve mi se čini da ona sama to traži

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA