Britanka i njen dečko pretučeni u Splitu: Žalili se na smeštaj, a onda su dobili brutalne batine (FOTO)

Pošto je mladi par odbio da doplati smeštaj i zapretio policijom, čistačica je pozvala čoveka za kojeg Britanka kaže da misli da je vlasnik tog objekta

  • 21

Britanska studentkinja Laura Denmar (26) i njen dečko doživeli su veliku neprijatnost i batine u Splitu, jer su odbili da daju više para nego što je koštao njihov smeštaj, a onda su ceo slučaj prijavili policiji, Ambasadi Britanije kao i veb stranici preko koje su obezbedili boravak.

Ona je to ispričala za bitanski Dejli mel, a kako je objasnila, samo zato da se ništa slično ne bi dogodilo i drugima.

Britanka pala sa kruzera u Jadransko more i plutala 10 sati: Hrvatski mornari je spasili nakon duge potrage

- Od početka je bilo jasno da to nije bio sasvim legalan smeštaj i napad je definitivno bio sa predumišljajem. Srećni smo što smo otišli odande i želimo i druge da upozorimo - izjavila je dvadesetšestogodišnja studentkinja.

Kako piše Dejli mejl, ona je u Splitu bila sa dečkom, a smeštaj su rezervisali preko poznate veb stranice.

 

Објава коју дели Laura Denmar (@lauradenmar) дана

 

Kada su, međutim, stigli na odredište ispostavilo se da je smeštaj umesto u centru na periferiji Splita.

- Rekli su nam da odemo po ključeve u drugi hostel, a kada smo stigli u naš shvatili smo da je to nešto ilegalno. Bilo je 30 kreveta i samo jedno kupatilo. S obzirom na to da nismo imali gde, odlučili smo da ipak ostanemo - ispričala je Laura.

Poslednjeg dana, međutim, prišla im je, kaže, čistačica i rekla da moraju odmah da napuste hostel ili da izvrše doplatu.

Pošto je mladi par odbio da doplati smeštaj i zapretio policijom, čistačica je pozvala čoveka za kojeg Britanka kaže da misli da je vlasnik tog objekta.

 

Објава коју дели Laura Denmar (@lauradenmar) дана

 

Pošto su, kako kaže, odlučili da odu što pre i ne sačekaju, čistačica im je zaključala vrata i onemogućila im da izađu.

- Kad je stigao taj muškarac sa još jednim čovekom, mog dečka su pribili uza zid, a žena je mene počela da tuče metalnom palicom. Bilo je grozno - ispričala je studentkinja.

Kaže da je tom prilikom zadobila posekotinu na glavu, slomljenu ruku i još nekoliko modrica po telu.

Ona i njen dečko su ceo slučaj prijavili policiji, britanskoj Ambasadi u Hrvatskoj i veb stranici preko koje su rezervisali smeštaj.

Slučaj se dogodio u Splitu Foto: Pixabay.com

OGLASILA SE I POLICIJA

Policija je za dnevnik.hr potvrdila da je Britanka napadnuta.

–  Dana 31. jula u 11.37 sati primljena je dojava da je u hostelu u Splitu napadnuta gošća. Policijski službenici upućeni su na mesto događaja pa je nakon sprovedenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno da je 18-godišnjakinja fizički napala 26-godišnju gošću (državljanka Velike Britanije), zbog izraženog nezadovoljstva uslugom smeštaja. Britanki je pružena je lekarska pomoć, a tom prilikom utvrđeno je da je reč o lakšim telesnim povredama – objasnili su u policiji.

Protiv 18-godišnjakinje podnet je optužni predlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Hostelu je zabranjen rad.

– Sa službenicima nadležnog Carinskog odeljenja izvršen je nadzor poslovanja objekta. Tom prilikom utvrđene su nepravilnosti, zbog čega je nadležna carinska služba poduzela potrebne radnje iz svoje nadležnosti, pa je izdala rešenje o zabrani rada – kažu u policiji.

VIDEO: Jedini navijač Francuske u zagrebu prvo se grlio sa Hrvatima a posle dobio batine

(Telegraf.rs/Tanjug/Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ocajno pero

    20. avgust 2018 | 11:59

    Cuveno ustasko gostoprimstvo!! Od prevelike mrznje prema svima oni su postali totalni divljaci. Daleko im kuca. Nikada u Hrvatsku, a bogami vise ni u CG. Ne zna se koji su gori divljaci.

  • Marijana Bakov

    20. avgust 2018 | 12:19

    Glupaci engleski nasli gde ce da idu,uopste ih ne zalim.Pored toliko lepote u Evropi vi nasli u fasisticku zemlju da idete.Ako trebali su jos vise da vas izmlate.

  • Rambo

    20. avgust 2018 | 12:05

    Neka prenesu Terezi Mej kako su Hrvati "divni"ljudi posto su za nju SRBI najgori narod!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA