U Crnoj Gori uhapšen Srbin (26): Pokušao da prokrijumčari kilogram skanka u Srbiju

Kako se pretpostavlja, K.V. je pokušao da prokrijumčari drogu preko granice, radi dalje prodaje

  • 4

Mladić K.V. (26) iz Vrbasa uhapšen je u utorak uveče u vozu, na izlazu iz Crne Gore, nakon što su službenici Odeljenja granične bezbednosti iz Bijelog Polja, u njegovom koferu pronašli više od jednog kilograma skanka.

Kako se pretpostavlja, K.V. je pokušao da prokrijumčari drogu preko granice, radi dalje prodaje.

>>> Deca robovi moraju da uzgajaju marihuanu: Ilegalne farme kanabisa se šire munjevitom brzinom

Službenici OGB Bijelo Polje su, 28. avgusta oko 20,30 časova, na Graničnom prelazu Železnička stanica Bijelo Polje, prilikom izlaska iz Crne Gore, izvršili graničnu proveru putnika u međunarodnom vozu koji saobraća na relaciji Bar - Beograd.

Mladić K.V. (26) iz Vrbasa pokušao je da prokrijumčari kilogram skanka u Srbiju - Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Tom prilikom, kod putnika K.V. je pretresom pronađeno jedno veće pvc pakovanje u kojem se nalazila tamnozelena materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, težine 1.054 grama. Skank se nalazio u njegovom koferu.

K.V. je nakon pronalaska droge lišen slobode i predat službenicima Odseka za borbu protiv droge, radi daljeg postupanja, a o događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden ovom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, a skank će biti upućen u Forenzički centar na veštačenje.

VIDEO: Crnogorski specijalci u akciji "Alkatraz"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ĆU 035

    29. avgust 2018 | 15:21

    Da kritikujemo policiju i pravosuđe CG jer loše postupaju sa našim sugrađanima,ne sada su nam pomogli i za svaku je pohvalu.

  • srbin iz srbije

    29. avgust 2018 | 16:12

    Dali je Srbin posto je iz Vrbasa, da nije djetic ??

  • SR

    30. avgust 2018 | 20:37

    Zastose se ne prikazuje ime i slika dabi ostali znali kooje i da gradjani prijavljuju takve minimum 10 god radni zatvor treba mu dati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA