≫ 

Letovanje za zaborav u Grčkoj: Četiri porodice filmski ojađene na spavanju, lopovi im prsnuli sprej ispod vrata, ušli u sobe i opljačkali ih

"Kada smo se ujutro probudili i ustali, osećali smo se kao drogirani, a sobe su nam bile pokradene

  • 41
LOpovi odneli "samo" novac rano ujutru 30. avgusta Foto: Pixabay

Jučerašnji dan, četiri porodice iz Makedonije, među kojima i poznatog muzičara, pevača i bas gitariste Živka Dineva iz Strumice, još dugo će pamtiti. Oni su tokom letovanja u Grčkoj, u Nea Vrasni, 30. avgusta rano ujutro bili opljačkani.

Lopovi su svima njima odneli samo novac, dok su druge vrednije predmete i zlatni nakit ostavili netaknutim.

Svi koji se ponedeljak i utorak zadese u Grčkoj moraju da znaju da će biti u problemu

- U vili smo bili smešteni u sopstvenoj režiji. Tamo nismo došli preko turističke agencije, a ni sa kim nismo sklopili ni nekakav dogovor. Naši prijatelji su bili na letovanju u drugoj vili, u komšiluku, pa su nam oni rezervisali sobu u vili.

Krađa nas je veoma uznemirila, pogotovo zbog načina na koji je izvršena. Mi smo spavali, a ulazna vrata su bila zaključana. Uprkos tome, lopovi su neprimetno, na isti način ušli u sve četiri sobe i opljačkali nas. U razgovoru sa policijom smo saznali da su nam ispod ulaznih vrata prsnuli neki sprej nakon čega smo zapali u još dublji san i nismo osetili kada su ušli i počeli da preturaju po sobama.

Makedonski muzičar sa suprugom, Foto: Facebook/Ana Kolevska Dinev

- Grčki policajci su nam rekli da su lopovi na isti način i ranije provaljivali u sobe turista i odande krali pare i vedne predmete. Dok smo mi omamljeni čvrsto spavali, oni su mirno preturali po sobama. Kada smo se ujutro probudili i ustali, osećali smo se kao drogirani, izjavio je za skopski Fokus, muzičar Živko Dinev.

Njemu i njegovoj suprizi Ani lopovi su ukrali 600 evra, a njihovim prijateljima nešto manju sumu novca. Druge vrednije predmete nisu dirali, pa čak ni zlatnu burmu koju su pronašli u novčaniku jednog od njihovih prijatelja. Iz novčanika su uzeli samo novac.

Šta sve ne bi trebalo da radite u Grčkoj:

(D. J)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    1. septembar 2018 | 08:47

    Sledece godine ponesite gas maske na letovanje.

  • Game over

    1. septembar 2018 | 09:24

    Dosao iz Nea Vrasne pre par dana za to vreme u komsiluku jedan kompletan hotel opeljesen dva apartmana i 5 auta Srpskih tablica obivena u mom komsiluku a na jedan dzip skinuta oba fara prednja vise nikada tamo necu ni da prodjem a kamoli da letujem!

  • Crnogorac

    1. septembar 2018 | 08:49

    Nikad vise u Cg.. meni su jednom sve pare koje sam donio potrosili u kafani i bacili me razjarenim delfinima.. ne ponovilo se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA