≫ 

Misteriozna smrt žene u Zagrebu: Iz njenog stana se širio smrad, pronađeno raspadnuto telo, komšije u šoku

Druga komšinica kaže da čim su osetili vonj, zvali su brata vlasnice stana i rekli im da je ne uspevaju da je dobiju i da se iz stana već neko vreme širi smrad

  • 1

Nakon što se kroz ventilacioni otvor na stepeništu zgrade u Stonskoj ulici u novozagrebačkom naselju Središće danima širio nesnosan smrad, susedi su se digli na noge. Tokom subote ustanvili su da vonj dopire iz stana 58-godišnje M.Ž., ali uprkos bezuspešnim lupanjima na vrata, niko nije otvarao, piše Jutarnji list.

U sredu ujutro su u stan došli policajci u pratnji vatrogasaca koji su obili vrata stana iza kojih je bilo beživotno telo nesrećne vlasnice. Stanari su tada policiji rekli da svoju komšinicu nisu videli sigurno nekih četiri do pet meseci.

U Hrvatskoj preminula jedna osoba od virusa Zapadnog Nila: Do sada je zaraženo čak 26 ljudi

- Rastužila nas je njena smrt. Možda bi se i pre reagovalo, ali M.Ž. se ni sa kim nije družila. Sve nas je držala na distanci. Znate, bila je jedna od onih žena za kojima si se morao okrenuti i uzdahnuti jer je bila jako atraktivna.

Ali kad je početkom 2000. godine psihički obolela i pritom izgubila posao, a radila je kao ekonomista u jednoj firmi, krenula je da propada. Odbijala je našu pomoć. Naglo je smršala i vidno je patila.

Iz njenog stana uvek je dopirala neka buka. I uvek se činilo kao da vodi dijalog. Međutim, od proleća je nismo čuli ni videli, pa smo mislili da je negde otputovala, da se negde zaposlila - kazao je jedan od suseda pokojne žene za Jutarnji list.

Pokojna žena se nije družila sa svojim komšijama Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Druga komšinica kaže da čim su osetili vonj, zvali su brata vlasnice stana i rekli im da je ne uspevaju da je dobiju i da se iz stana već neko vreme širi smrad.

- Naša komšinica sa bratom i njegovom ženom duže vreme nije bila u dobrim odnosima. Prekinula je kontakte pa je zato, valjda, nisu ni tražili. Čak smo zvali i Hrvatski zavod za zapošljavanje ne bismo li saznali da li se zaista negje zaposlila i preselila kako ne bismo bezveze razvaljivali vrata i činili štetu na tuđoj imovini, ali su se u Zavodu pozvali na zaštitu ličnih podataka pa smo na kraju četiri dana čekali policiju da uđe u stan - zaključio je stanar Stonske ulice.

U stanu je u toku policijski uviđaj. Utvrđuju se okolnosti pod kojima je umrla. Osim tačnog uzroka, i vreme smrti biće poznato nakon obdukcije na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati gde je telo prevezeno, piše Jutarnji list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ⭐⭐⭐

    6. septembar 2018 | 15:31

    Koliko nebitna vest za nas ovde.Ne kapiram što nas smsrsre obim? Živim u Beogradu,velikom gradu,metropoli gde su ove stvari normalne i svakodnevne ...šta nas briga za Zagreb

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA