≫ 

Paravojna formacija iz Maribora i dalje privlači pažnju: Uhapšena dvojica muškaraca za koje se sumnja da su članovi ove grupe

Policija je saopštila da na osnovu snimaka vrši istragu

  • 0

Slovenačka policija uhapsila je dvojicu muškaraca za koje sumnja da pripadaju paravojnoj grupi, a nakon što su se na društvenim mrežama pojavili video snimci grupe koja se izdaje za vojsku Štajerske.

Pokrenuta istraga protiv paravojne grupe u Sloveniji: Snimci i fotografije naoružanih ljudi izazvale paniku na društvenim mrežama (FOTO) (VIDEO)

Policija je to potvrdila na svom Tviteru da su nakon pretresa pet kuća u Maroboru i okolini uhapsili dvojicu muškaraca, ali nisu precizirali da li se radi o članovima pomenute grupe Andreja Šiška, prenosi STA.

Slovenački portal 24ur objavio je pre nekoliko dana da bivši predsednički kandidat Šiško predvodi takozvanu "Štajersku vojsku", koju je formirao nakon proglašenja nezavisnosti istočnog slovenačkog regiona prošle godine.

Policija je saopštila da na osnovu snimaka vrši istragu.

VIDEO: Šta su deca radila u "vojnom kampu" na Zlatiboru koji je raspušten?

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA