Kolinda bi da zameni Melaniju? Svi su pozirali pored Trampovih, samo se hrvatska predsednica ugurala između (FOTO)

Naravno, pričalo se i o Kolindinoj haljini, pa su neki rekli da je uspela i da zaseni Melaniju, koja je poznata po odličnom ukusu kada je u pitanju garderoba

  • 15

Američki predsednik Donald Tramp i njegova supruga Melanija fotografisali su se sa svim šefovima država na 73. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, a među njima bila je i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. Pored toga što je zasenila prvu damu SAD izborom haljine, Kolinda je uspela još nešto.

Hrvatska predsednica nastavlja da privlaču pažnju gde god da se pojavi.

Nakon što je u Njujorku pre uključenja u program državne televizije popravljala frizuru novinarki, Kolinda je u centar pažnje dospela i nakon fotografisanja sa bračnim parom Tramp.

Kolinda opet u centru pažnje: Novi snimak iz Njujorka pokazuje šta hrvatska predsednica radi pre nego što se uključe kamere (VIDEO)

Ređali su se državnici za fotografisanje, dok su Trampovi ispozirali sa svima sa širokim osmehom. I dok su svi oni stali pored Trampovih, Kolinda se ugurala između njih.

Srpska premijerka Ana Brnabić, slovenski predsednik Borut Pahor i mnogi drugi stajali su s desne strane Trampa, ali Kolinda je stala između Donalda i Melanije.

Srpska premijerka Ana Brnabić je za ovu priliku izabrala klasično crno odelo Foto: White House

Ova fotografija postala je hit na društvenim mrežama, a korisnici su komentarisali kako se "hrvatska predsednica nameračila da razdvoji Trampove".

Naravno, pričalo se i o Kolindinoj haljini, pa su neki rekli da je uspela i da zaseni Melaniju, koja je poznata po odličnom ukusu kada je u pitanju garderoba.

Svi državnici su fotografije sa Trampovima podelili na zvaničnim nalozima na društvenim mrežama.

Šta vi mislite, da li je Kolinda Grabar Kitarović namerno stala između Trampovih? Pišite nam u komentarima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    27. septembar 2018 | 23:32

    Ako o drugome pričate nešto lose, najprije zavirite u svoje dvorište. Lijep pozdrav :)

  • joakim

    27. septembar 2018 | 23:39

    Sve to radi za Hrvatsku ali kakve veze to ima sa politikom .Tesko je kad umislis da si naj u svemu sto vise dokazujes manje dokazes.

  • dule

    27. septembar 2018 | 20:28

    E sto se jadna bruka ova kolinda, dali ona to posle vidi da se bruka jadna gde god se pojavi jadno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA