Za razliku od Milorada Dodika, njegova supruga ne voli politiku: Snježana je skromna i mudra, a u ljubavi su još od srednje škole (FOTO)

Oni koji je poznaju kažu da politiku nastoji da drži daleko od kuće i ne voli da se meša u poslove svog muža

  • 7

Izbori u BiH i Republici Srpskoj privukli su veliku pažnju kako na Balkanu, tako i u ostatku sveta. Svi su sa nestrpljenjem očekivali da vide koji će kandidati proglasiti pobedu,a za novog člana srpskog predsedništva BiH izabran je dosadašnji predsednik Republike Srpske Milorad Dodik

On je na jučerašnje glasanje došao u pratnji svoje lepše polovine, supruge Snježane, koja je privukla veliku pažnju okupljenih novinara. Ova dama se ne pojavljuje često u medijima, pa samim tim svaki detalj iz njenog privatnog života veoma interesantan javnosti.

Dodik glasao u Laktašima, a onda je poslao i jednu poruku građanima (VIDEO)

Oni koji je poznaju kažu da politiku nastoji da drži daleko od kuće i ne voli da se meša u poslove svog muža.

Snježana je po zanimanju ekonomski tehničar i nikad se nije bavila politikom. Komšije iz Aleksandrovca kažu da ljubav Milorada i Snježane datira još iz srednje škole i da je ona uvek bila skromna i odana. Kažu i to da voli da se druži i uvek rado ugosti prijatelje.

Snježana nije zainteresovana za politiku Foto: Tanjug/Tanja Valič

Prva komšinica porodice Dodik iz Bakinaca za medije je jednom prilikom izjavila sledeće.

- Snježana ne voli da se eksponira u javnosti i to nije nikakva lažna skromnost. Ona je jednostavno takav tip. Tačno zna šta želi i tako život organizuje. Veoma je mudra, razborita i natprosečno pametna. Život je posvetila deci i porodici. Nimalo se nije promijenila, ni uobrazila - ističe ona.

Sa Željkom Cvijanović je bila na Trampovoj inauguraciji Foto: Promo

Da mnogo voli svog supruga dokazuje i gest koji je učinila za njegov rođendan.

Daleko od očiju javnosti održano je rođendansko slavlje u hotelu, koji se nalazi u Aleksandrovcu.

Snježana Dodik je zajedno sa ćerkom došla na ideju da angažuje pevačicu Zoranu Pavić kako bi svom mužu čestitala rođendan pesmom “Ne dam ti da ostariš”.

Danas je suprugu pravila društvo prilikom glasanja Foto: AP/Tanjug

- Snježana je sve organizovala, a kada je pevačica iz Srbije zapevala spomenutu pesmu, par je zaplesao, na oduševljenje svih prisutnih, pisali su tom prilikom mediji.

A zabeležili su i da je uvek hladan i nadmen Milorad Dodik bio dirnut gestom svoje supruge. Milorad i Snježana imaju ćerku Goricu i sina Igora.

VIDEO: Predsednik RS Milorad Dodik, glasanje na izborima u BiH

(Telegraf.rs/Hayat.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ostoja

    8. oktobar 2018 | 15:03

    Svidjalo se nekome, ili ne, covek ima veliku podrsku naroda. Svi pricamo da je narodna volja merilo na izborima, a kad se objave rezultati, onda ne valja narod. Cestitam gospodinu Dodiku, cestitao bih svakom ko dobije podrsku naroda.

  • Tale

    8. oktobar 2018 | 14:37

    Ovaj postaje zvezda u Srbiji?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA