≫ 

Makedonka lečila anksioznost sa švalerom: Na nagovor prijateljica sam prevarila muža i tada je moj život postao pakao

Dok je živela u Nemačkoj nove prijateljice su je ubedile da će ljubavnik osvežiti njen život

  • 15

Jedna Makedonka koja je živela sa mužem i decom u Nemačkoj poverovala je svojim novostečenim prijateljicama da se anksioznosti može osloboditi ako nađe švalera. Prevarila je muža sa kojim ima dvoje dece, a samo jedna večernja seks avantura, u kojoj i nije baš uživala, okrenula joj je život naopačke. Napravila je grešku zbog koje će se kajati celog života, a da to ne bi uradile i druge udate žene svoje gorko iskustvo je podelila sa čitaocima skopskog portala galama.mk.

Ime ove Makedonke, koja je živela u Nemačkoj, poznato je redakciji portala, a njenu ispovest prenosimo u celosti.

Zmije lutalice osvojile Skoplje: Odomaćile se, pa samo gmižu među građanima

"Ono što ću vam ispričati je moja najveća greška koju sam napravila u životu, radi koje se najviše kajem, ali sada je prekasno da bilo šta promenim. Ja i suprug smo imali po tridesetak godina kada smo se preselili u Nemačku.

Povukla nas je rodbina supruga. On je inžinjer i veoma brzo je napredovao u firmi i odlično je zarađivao. Posle godinu dana i ja sam se zaposlila, ali sam skromno zarađivala.

Priznala je kako u seksu sa ljubavnikom nije ni uživala Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Imamo dvoje dece, dečaka i devojčicu od 4 i 6 godina. U početku su imali problema sa jezikom, ali su se kasnije odlično uklopili. Život mi je bio sređen, deca primerno vaspitana, suprug skroman i miran čovek koji me je mnogo voleo i koji se žrtvovao za porodicu. Često je na poslu morao da ostane prekovremeno, nakon završetka radnog dana. Takvi su tada bili uslovi.

Sada se često prisećam lepih uspomena, toplog doma koji sam imala, porodičnih trpeza i praznika, retkih ali lepih večerinki sa prijateljima. Nedostaje mi porodica, nedostaje mi topli dom, a najviše deca. Sada oni rastu bez mene. Evo kako se to desilo.

Firma u kojoj sam radila je bila velika kompanija. U početku sam bila sramežljiva. Samo sam ispunjavala zadatke koje mi je davao šef, a nisam ni pokušavala da uspostavim kontakt sa kolegama. Kako je vreme odmicalo, postepeno sam se zbližila sa jednom koleginicom, a jednog dana me je čak pozvala da uveče sa njom izađem u jedan bar.

Pošto me je uvela u njihovo društvo, iznenadila sam se kada je počela da me zove da vikendom sa njom idem u šoping ili na džogiranje. Počeli smo jednom nedeljno da idemo i u bar, i moram priznati da mi je godilo njihovo društvo. Svi su bili opušteni, ogovarali su šefa i druge kolege u firmi, puno su se smejali, a meni je to prijalo, život mi je činilo veselijim.

Sve nove prijateljice su bile udate i imale decu, pa moj suprug nikada nije pravio problem što se družim i izlazim sa njima. Čak sam mislila da se i radovao što sam konačno stekla prijateljice u tuđoj zemlji. I tako, jedna po jedna su počele da mi se poveravaju o svom intimnom životu, da mi pričaju o svojim avanturama. Bila sam šokirana kada sam doznala da sve one imaju ljubavnike. Za mene je bilo nepojmljivo kada uspevaju da se vide sa švalerima

pored posla i toliko dnevnih obaveza.

Ubedile su me da je seksualni život veoma važan za oslobađanje od anksioznosti, napetog života i napornog posla, a može pomoći i u braku. Zamislite gde mi je bila pamet, pa sam im poverovala da ću, ako i ja nađem ljubavnika, u moj brak uneti osveženje.

- To je veoma dobro za relaksaciju, da na kratko zaboraviš na životne probleme, da se otrgneš od monotonije, da za trenutak zaboraviš na muža, na decu i posao. Jednostavno, da se opustiš, a muž i deca nema gde da beže. Opet ćeš im se vratiti, govorile su mi prijateljice. I tako su me, uz moju saglasnost dodale na jednu stranicu za intimna upoznavanja.

Sve se dogodilo u Nemačkoj Foto-ilustracija: Profimedia

Trebale su da prikače moju fotografiju, pa smo imali interesantnu i zabavnu foto sesiju. Zatim je usledio još uzbudljiviji trenutak - biranje partnera. Dobila sam dosta ponuda jer sam, ipak, dobro izgledala, a i telo mi je bilo čvrsto i lepo oblikovano zbog fitnesa i trčanja. Na kraju sam izabrala jednog simpatičnog mlađeg muškarca i dogovorila susret sa njim.

Sramota me je da vam kažem kako sam se tresla kao tinejdžerka dok sam se spremala kod kuće, šminkala i doterivala za susret. Obukla sam se seksi, a supruga sam slagala da izlazim sa prijateljicama. Otišla sam na zakazano mesto, a on me je tamo već čekao. Srdačno mi je prišao i poljubio u obraz. Seli smo i naručili piće. Uglavnom je on vodio razgovor, a ja sam sve vreme bila zbunjena.

Potom smo ustali, a on je predložio da idemo u hotel.

Ćutke sam pristala, jer sam radi toga i izašla. Imala sam seks sa tim čovekom, i šta da vam kažem. Baš i nisam uživala, iako se on trudio.

Uopšte nije bilo onako kako su me ubeđivale prijateljice. Da li sam tada imala grižu savesti? Ne, da budem iskrena, nisam ni pomislila na supruga. Bila sam previše zbunjena da mislim na bilo šta. Kada smo završili posao, obukli smo se, ja sam se našminkala, izašli smo iz sobe i ušli u lift. Kada su se u prizemlju otvorila vrata lifta, prvo što sam ugledala je bilo lice mog supruga kako se rukama drži za glavu, zgužvan u jednoj fotelji foajea.

Prvo što je ugledala posle prevare bilo je lice njenog supruga kako se rukama drži za glavu Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Ja sam se ukočila. Pogledi su nam se sreli. On je ustao, a lice mi se izobličilo od besa prema samoj sebi i suza. Pogledao me je. Jedno vreme smo se tako gledali, potom se okrenuo i otišao.

Ja sam briznula u plač, javljala sam se kod svih prijateljica za pomoć i savet. Nisam mogla da se vratim kući. Čovek sa kojim sam bila te večeri izvinio mi se i otišao. Ja sam se vratila nazad u sobu iz koje samo što sam izašla. Tu sam i prespavala. Kasnije sam saznala da sam se kod kuće veoma čudno ponašala tako da je suprug nešto posumnjao i odlučio da me prati. Video me je u baru sa nepoznatim čovekom, pratio me je i do hotela i čekao da izađem iz sobe.

A ja toliko naivna pa sam sa nepoznatim čovekom otišla do kraja.

Suprug je istog trenutka pokrenuo brakorazvodnu parnicu. Uzeo je decu i izbacio me iz kuće. Toliko. A ja sam postala predmet za podsmeh svih koji su me poznavali i koji me nisu poznavali. Ako nekad čujete da je neka žena rešila da nađe švalera i da ju je na prvom susretu uhvatio muž, eto, da znate, to sam JA. Znam da se iza mojih leđa šuška i zbijaju šale na moj račun, ali šta da radim, to je to. Napravila sam najveću grešku u životu i plaćaću je dok sam živa."

VIDEO: Audio snimak koji je razbesneo svakoga ko ga je preslušao

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Života

    8. oktobar 2018 | 13:16

    Naravoučenije gledaj svoju decu i svog muža, pusti te bolesne zapadnjake.

  • Ljubiša

    8. oktobar 2018 | 13:12

    E kod nas se kaže ''posle je...a nema kajanja''...pa je trebalo i o tome da razmisliš...

  • Miro

    8. oktobar 2018 | 13:07

    Imam i ja aneksioznost pa mi nije palo na pamet da prevarim zenu koja je uvjek bila uz mene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA