≫ 

Srbin prebrzo vozio u Makedoniji, pa umesto kazne policajcima dao mito: Čim se udaljio, shvatili su da su nasamareni

Na rukama dvojice nesavesnih policajaca škljocnule su lisice

  • 78

Dvojica policajaca iz Demir Kapije, gradića na jugu Makedonije, koji su zatražili mito od jednog srpskog državljanina da ga ne bi kaznili zbog prebrze vožnje, završili su u pritvoru.

Srbin, čiji identitet policija nije otkrila, dao im je traženih 50 evra, a odmah potom ih je prijavio u policijsku stanicu u Negotinu. Nedugo potom, na rukama dvojice nesavesnih policajaca škljocnule su lisice.

Srbin pobegao iz zatvora u Crnu Goru, uhapšen 6 sati pošto je pokušao da siluje devojku

- Odeljenje za unutrašnju kontrolu, kriminalističku istragu i profesionalne standarde MUP Makedonije podnelo je Osnovnom javnom tužilaštvu u Velesu krivičnu prijavu protiv policijskih službenika S.F. ( 27 ) i D.T. ( 22 ) iz

Policijske stanice u Demir Kapiji zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo primanje mita, saopštio je na današnjoj pres konferenciji portparol MUP, Toni Angelovski.

Policajci su ubrzo uhapšeni Foto: Profimedia/imageBROKER

Dvojica policajaca su pre dva dana na autoputu blizu Demir Kapije zbog prebrze vožnje zaustavili vozilo srpskog državljanina. Da mu ne bi napisali kaznu za počinjeni saobraćajni prekršaj, policajci su od Srbina zatražili mito od 50 evra.

- Čim im je oštećeni dao pare, otišao je u Policijsku stanicu u Negotin, gde je prijavio slučaj. Odmah nakon toga, u sadejstvu sa javnim tužiocem iz Velesa, policijski službenici iz Odelenja za unutrašnju kontrolu preduzeli su mere i aktivnosti za obezbeđivanje dokaza i dokumentovanje krivično pravnog događaja. Osumnjičenim policijskim službenicima, sudija u predhodnom postupku je odredio pritvor u trajanju od 30 dana, rekao je Angelovski.

(Telegraf.rs/D.J)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    13. oktobar 2018 | 18:52

    Trebali su ovakvom kretenu naplatiti kaznu, druze, napravio si prekrsaj, a njihova dobra volja je sto su hteli pare a ne da te pisu, njima lepo, a tebi olaksano, uvek cu radije da castim policiju nego da me pise, vidi se da covek nije stalni vozac, sreca nasa da policija hoce da uzme.... Kad tad ce mu ovo doci na naplatu pa ce se kajati...

  • Goksi

    13. oktobar 2018 | 18:37

    Trebali su da mu naplate 300 eura.Sram ga bilo

  • Sasa

    13. oktobar 2018 | 21:48

    Ljudi ja sam ivaj srbin koji je zaustavljen zajedno s mojim ocem i nikakva prebrza voznja i nikakav mito nije davan vec subtrazili da platim kaznu za nepostovanje prvenstva prolaza 300e posle moljakanja su pristali na kaznu od 50e ali nisu izdali nikakav racun za istu navodno ( ako platim na licu mesta nema nista ako odem da platim u banci onda mora da pise izvestaj i kaznu od 300e koju sam napravio) naravno dao sam na licu mesta 50 nisu dali nista iako su pitani snimljeni su telefonom i novcanica je oznacena zato sam ja PUSTEN jer da je bilo drugacije i mene bi zatvorili za mito! Cela istina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA