Filmstreet nastavlja svoje putovanje i predstavlja Bolivud u parku uz indijski blokbaster "Bajirao Mastani"

Romantična istorijska priča vraća nas u 18. vek, u borbu za izgubljenu ljubav i ratničku čast

  • 0

U završni deo ovogodišnjeg Filmstreet letnjeg bioskopa, koji je do sada ugostio preko 15,000 posetilaca, uvodi nas tradicionalni Bolivud u parku, veče posvećeno indijskoj kulturi i drugoj po veličini kinematografiji na svetu.

Kao rezultat dugogodišnje saradnje sa Ambasadom Indije u Beogradu, u nedelju, 27. avgusta od 20:30 časova u Tašmajdanskom parku, u goste nam dolazi jedan od najgledanijih filmova u istoriji Bolivuda - Bajirao Mastani.

Romantična istorijska priča vraća nas u 18. vek, u borbu za izgubljenu ljubav i ratničku čast. Uz već dobro poznatu egzotiku kostima, posetioci će uživati i u legendarnoj muzici Indije i, pre svega, Bolivuda. Glavne uloge poverene su velikim imenima bolivudske kinematografije, Ranviru Singu, Dipiki Padukone, kao i planetarno poznatoj zvezdi Prijanki Čopri koja poslednjih godina privlači značajnu pažnju medija i gledalaca širom sveta.

Filmstreet uvek donosi i nova iznenađenja, te će tako pre početka filma plesna grupa Panna Bollywood Dance school odigrati nekoliko plesova uz muziku iz filma "Bajirao Mastani" i time upotpuniti celokupnu atmosferu uvodeći posetioce u čarobni svet Bolivuda.

Letnji otvoreni bioskop Filmstreet u svojoj sedmoj godini podržan je od strane Grada Beograda, Ambasade Sjedinjenih Država u Beogradu, kompanija Bambi i Unilever, agencije Red Communication, kao i ambasada Holandije, Nemačke, Francuske, Indije i Turske.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA