≫ 

Srbin u carstvu Bolivuda: Igra Slobu, albanskog šefa mafije, njegova priča se čita u dahu (FOTO)

- Divlji psi, gomila krvi, razbacani leševi, scene borbe, neobičan i nov način rada. Bez obzira što sam za samo nekoliko dana ostao bez glasa i iščašio kuk, čini mi se da bih ovakav tip filma mogao da snimam ceo život - zaključio je Slobodan

  • 10

Nekom Holivud, nekom Bolivud!

Kada je u avgustu prošle godine, Slobodan Stefanović dobio poziv da igra u bolivudskom filmu "Vivegam" albanskog udrogiranog i opasnog narko bosa, nije ni slutio da će to biti najluđa filmska avantura u koju se upustio.

Kinezi snimaju film o bombardovanju Srbije: Dokumentuju zlo nastalo osiromašenim uranijumom

Brzo je spakovao kofere i iz Španije prvim letom stigao u Srbiju. Probe su trebale da počnu za četiri dana...

- Dan pred snimanje dolazim na kostimsku probu. Stavljaju mi svo prstenje i lančiće koje su našli u beogradskim radnjama, bave se brojem naušnica na levom uvetu i da li mi je brada dovoljno porasla, ali – niko ne spominje scenario. “Znate li ima li neko scenario?” – već zabrinuto pitam Boa, koji klima glavom na onaj njihov prepoznatljiv simpatičan način, kao da izgovaraju ne, i kaže: “Ne brini, biće sutra”.

Dakle, to znači na dan snimanja. To takođe znači brzo učenje teksta, budi profesionalac i veži konja gde ti gazda kaže. Ok - zaključio je ovaj glumac u svom blogu.

Međutim, Slobodan nije ni slutuo da bolivudski režiseri, scenario ne prave unapred, več ga stvaraju u tom trenutku. Sve ono što je do sada naučio o filmu, ovde nije važilo.

 
#slobastefanovic #actor #tattoo #onset #movie #actorslifeA post shared by Slobodan Stefanović (@slobastefanovic) on

- Igram albanskog šefa podzemlja kome su dali ime Sloba, sa tetoviranim natpisima na francuskom koji pritom priča na engleskom i srpskom. I – sve to naravno ima svoje zašto. Prvo, moj lik će nahovati indijski glumac. Drugo, njihovi filmski radnici se ne zamaraju detaljima jer je stopa neobrazovanih u drugoj najmnogoljudnijoj zemlji ogromna, niko neće primetiti materijalne greške, film treba da bude zabavan, da nudi ushićenje i da izgleda neverovatno dobro. Budžeti koji se izdvajaju za bolivudsku produkciju su vrlo slični američkim blokbasterima, i njihove zvezde dobijaju višemilionske ugovore - piše Slobodan na svom blogu.

Foto: slobodanstefanovic.com

Na kraju snimanja, Slobodan je konstatovao da je ovo bilo najuzbudljivije snimanje koje je ikada imao.

- Divlji psi, gomila krvi, razbacani leševi, scene borbe, neobičan i nov način rada. Bez obzira što sam za samo nekoliko dana ostao bez glasa i iščašio kuk, čini mi se da bih ovakav tip filma mogao da snimam ceo život - zaključio je Slobodan.

 
#actor #tattoo #actorslife #ink #newrole #actionmovieA post shared by Slobodan Stefanović (@slobastefanovic) on

Film "Vivedam" je prekjuče, 24. avgusta ugledao svetlost dana, a verujemo da će svetska publika biti oduševljena novim ostvarenjem, budući da u filmu igra i najveća indijska zvezda, Adžid Kumar, koga Indijci smatraju njihovim bogom.

Odskočna daska film "Ona voli zvedzu" 

Foto: slobodanstefanovic.com

Iskustvo na filmu Slobodanu Stefanoviću je donela uloga Uroša u “Ona voli zvezdu” (film rađen 2000. godine, u produkciji “Horizonta”), a na televiziji je talenat pokazao kroz serije: “Stižu dolari” (lik Bojka), “Ljubav, navika, panika” (lik Manijaka), “Ljubav i mržnja” (dr Goran Gajić), “Podijum” (sopstveni Show program), “Ona voli zvezdu” (i u seriji tumačio lik Uroša), “Kuća sreće”, “Ku ku Vasa”… Stefanović se pojavljivao u TV reklamama, a glas je “pozajmljivao” i za sinhronizaciju crtanih filmova.

Foto: VivegamOfficial

Na poziv Cheta Walkera, reditelja i koreografa sa Brodveja, Slobodan Stefanović se usavršavao i radio na projektu u USA, leta 2009. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA