≫ 

Bilo gde, bilo kada, za bilo koje pare ću raditi ovaj film: Nina Seničar i ekipa filma "Prokleti pas" najavili spektakl u Sava centru (VIDEO) (FOTO)

Tri devojke, koje se bore za oslobađenje FBI agenta i protiv Sergejeve kriminalne bande su u centru pažnje

  • 0

Film "Prokleti pas" koji će publika premijerno imati priliku da gleda 17. oktobra u 20,30 časova u Sava centru, danas je pretpremijerno predstavljen.

FILM "PROKLETI PAS": Komedija kakvu još niste gledali u domaćim bioskopima (FOTO) (VIDEO)

Protagonisti ostvarenja reditelja Dragana Pešikana, su tri devojke, koje se bore za oslobađanje FBI agenta i protiv Sergejeve kriminalne bande.

Maja Lukić, Nina Seničar i Jelena Galović su mlade glumice koje su imale priliku da budu budu glavni akteri u Pešikanovom  filmu, čija je i ideja bila da rizikuje i ostavi devojkama toliko prostora u filmu.

Svečanoj konferenciji je prisustvovao i "prokleti pas" Foto: Milena Đorđević

- Ovo je moje treće ostvarenje, prvo je bio dokumentarni film "Sinema komunista", a drugi je bila priča o tri naše devojke u Americi. Logičan nastavak je film u domaćoj produkciji, sa titlom koji će moći na isti način da se prati svuda u svetu, nadam se da sam uspeo u tome, a to ćemo videti kada krene inostrana distribucija - rekao je Pešikan na današnjoj konferenciji.

Dragan Pešikan Foto: Milena Đorđević
Nina Seničar Foto: Milena Đorđević

Jedno od najvećih iznenađenja je Nina Seničar, koja glumi mladu policajku Aleksandru. Njena američka lična karta i FBI propusnica njenog verenika dovode kriminalce u zabunu da je reč o međunarodnoj akciji, a kako su i potkupljeni policajci na strani bande, ove tri devojke ostaju bez izbora i primorane su da uzmu stvari u svoje ruke.

- Prošlo leto mi je Dragan poslao scenario za ovaj film, nismo se poznavali od ranije i oduševila sam se. Nazvala sam ga iz Los Anđelesa i rekla "bilo gde, bilo kada, za bilo koje pare ću raditi ovaj film", posle dva dana smo krenuli sa prvom klapom.. Tri devojke koje su u glavnoj ulozi, čine ovaj film avanturističnim i nadam se da smo pokrenuli novu modu - rekla je Nina.

Protagonista filma, surovi narko diler, koga tri devojke pokušavaju da eliminišu, je legendani Žika Todorović.

Srđan Žika Todorović Foto: Milena Đorđević

- Imam utisak da ljudi pokušavaju da me stave u kalup nekog kriminalca, ovog puta nisam mogao da se izvučem na šarm niti na neke fazone, morao sam da se pozabavim glumom. Ovde glumim opasnog krimosa, pa mi je ovo jedna od težih uloga. Zadovoljan sam ostvarenjem, i nadam se da će se dopasti gledaocima, čestitam i Nini, Jeleni i Maji, jer one ipak nose film  - rekao je Todorović.

Jelena Galović i Maja Lukić Foto: Milena Đorđević

U filmu igra i Milica Zarić, koja glumi inspektorku Drinić, dok je inspektor Ivan Pervić, a Aleksandar Šapić je šef nove bande.

Kao gosti u filmu pojavljuje se i Đorđe David koji glumi kriminalca.

Pogedajte i video sa pretpemijere:

Aleksandar Šapić Foto: Milena Đorđević
Greg de Cuir Foto: Milena Đorđević
glumica Maja Lukić Foto: Milena Đorđević
Igor Pervić i Milica Zarić Foto: Milena Đorđević
Žika Todorović i Jelena Galović Foto: Milena Đorđević
Foto: Milena Đorđević

Pogledajte i zvaničan trejler za film.

(I. L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA