U duhu Santjaga: Kako izgleda plakat za koncert Emira Kusturice, koji će se održati večeras u Čileu (FOTO)

Večerašnji nastup će se održati na "Cine Arte Alamedi", gde je Kusturica izabran za "režisera meseca"

  • 0
Foto: Promo

Ugledni srpski režiser i muzičar Emir Kusturica trenutno boravi u Čileu, gde će večeras u pozorištu Kaupolikan ima koncert sa svojim bendom "No smoking orkestra", zajedno sa bendom "Carnival: The Floripondio". Povod za to je proslava 25 godina Centra za kulturu umetnosti Alameda, gde se sećaju svih velikih reditelja koji su obeležili istoriju sedme umetnosti.

Harmonika podigla Ruse na noge: Emir Kusturica i "No smoking orkestra" održali fantastičan koncert u Moskvi (FOTO) (VIDEO)

Večerašnji nastup će se održati na "Cine Arte Alamedi", gde je Kusturica izabran za "režisera meseca".

Pred koncert, Kusturica uživa u Santjagu i njegovim lepotama, u suncu i lepom vremenu. Čileanci su oduševljeni kako veliki umetnik opušteno šeta gradom, upija svaki trenutak dok kupuje na lokalnoj pijaci trešnje i jagode.

Čak je portal serbiosunidos.com, posvećen ljudima sa naših prostora u Latinskoj Americi, objavio fotografiju Kusturice ispred hotela.

Portal podseća da je Kusturica pobednik filmskog festivala u Kanu 1985. godine, koji je osvojio filmom "Otac na službenom putu", ali isitče i njegove filmove "Atizora Dream", "Sećaš li se Doli Bel" kao i "Crna mačka, beli mačor", koji su poznati i čileanskoj publici.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA