Snimak koji je zgrozio mnoge koji su ga videli, ali nisu mogli da prestanu da ga gledaju: Evo kako izgleda "kuvanje ustima" (VIDEO)

Nejtan Kedija, umetnik iz Australije, je fasciniran hranom

  • 1

Kažu da je video "Kuvanje ustima" koji ćete pogledati grozan, ali kad jednom počnete da ga gledate, ne možete da odvratite pogled. Reč je o vizuelnoj umetnosti koju je stvorio Nejtan Kedija, umetnik iz Australije, koji živi i radi u Berlinu i Londonu. Baš pred Božić, u decembru, objavio je svoju najnoviju viralnu kreaciju na Jutjubu, piše USA today.

Maja je svoju jajnu ćeliju oplodila PSEĆOM SPERMOM: Zbog onog što se posle desilo, dobila je nagradu

U video snimku, glumica koja se predstavila kao Riva Godfri (pravo ime joj je Iska Lapton) priprema božićnu ćurku u svojim ustima ili svojim ustima. Ona žvaće hleb, puter, čak i sirovo jaje, potom ispljune sažvakano u staklenu činiju, promeša sve rukama i potom puni ćurku. Iako je glumica-kuvarica rekla na početku da će sve pripremiti ustima, srećom, ćurka je ipak završila u rerni.

Umetnik je objasnio da nije u pitanju šala. Kedija, koji je očigledno fasciniran hranom (jedan od njegovih projekata uključuje nage "pozadine" koje sedaju na predivno dekorisane torte), rekao je da je ideju dobio iz bezbrojnih priča koje je čuo od prijatelja i porodice, da su se povredili prilikom kuvanja.

"PLAŠIM SE NOŽEVA"

- Kuhinja bi trebalo da bude sigurno okruženje gde ljudi komotno mogu da iskažu svoju kreativnost - rekao je umetnik za Vice. - Ja lično obožavam da kuvam, ali nisam baš vešt sa noževima i prestravljuje me misao da bih mogao sebi da otfikarim prst.

Ali, žvakanje sirovih sastojaka, njihovo muljanje po ustima i ispljuvavanje ne čini se da je mnogo bezbednije. Ne samo da podseća na "žvaći pa pljuni" poremećaj u ishrani, već, ako ste bolesni, mogli biste da zarazite one koji će tu hranu jesti.

Molimo vas, nemojte ovo da probate kod kuće. Niste ptice, ne ponašajte se kao one, piše USA today

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA