Otkrivamo sadržaj nove epizode serije "Ubice mog oca": Pritisak da se Baron pusti postaje sve veći

Osma epizoda donela je spektakularne scene potere, u kojoj je učestvovao inspektor Jakovljević

  • 4

Do kraja druge sezone serije "Ubice mog oca" koja se od decembra, svakog ponedeljka, emituje na TOP kanalu, ostalo je još četiri epizode i iščekuje se rasplet slučaja koji je uzdrmao naše glavne junake, ali i nove likove koji su osvojili publiku.

Zbog ovog muškarca je Anica Dobra prihvatila da igra u "Ubicama moga oca"

Deveta epizoda, koja će se biti emitovana 12. februara u 20 časova, donosi još jedan sukob inspektora Jakovljevića i direktora policije Marjanovića, dok, sa druge strane, privatan život inspektora Mirka Pavlovića dolazi u fokus, pojavom njegove žene.

Aleksandar odlazi u Banja Luku što će Marjanović naravno saznati do kraja dana. Napokon upoznajemo i Mirkovu ženu. Mirko moli Banetovog oca za oproštaj. Pritisak da se Baron pusti postaje sve veći.

Osma epizoda donela je spektakularne scene potere, u kojoj je učestvovao inspektor Jakovljević, a publiku je zaintrigirao odnos forenzičarke Rade i Nikole Kovačevića, kao i lik Ruže, koji tumači Isidora Simijonović.

Ekipu serije čine scenaristi Nataša Drakulić i Predrag Antonijević, reditelji Miroslav Lekić i Ivan Živković, direktori fotografije Miloš Kodemo i Marko Cile Mladenović, montažer Filip Dedić, kompozitor Aleksandra Kovač, scenograf Nikola Berček, kostimograf Senka Kljakić a u glavnim ulogama su: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić,  Aleksandar Stojković, Ivana Nikolić.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    8. februar 2018 | 14:02

    Kako sad, da - gledam?...

  • Kale

    10. februar 2018 | 18:38

    Вратите серију на РТС...!!! Већина грађана не може да је гледа. Зашто сте је снимали уопште?!!!

  • Rajka Bg

    8. februar 2018 | 18:13

    Ovaj drugi deo Serije je bas prava slika nase sadsnjosti! Nisam mogla da prepostavim da se ovakve stvari desavaju po gradu ,nocu?! Ovo je samo. "deo" koji su otkrili u seriji?Sta se sve stvarno dogadja samo Bog zna!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA